Johnson razmišlja o prelasku u perolaku, cilja na meč s Aldom

UFCIZDVOJENA VIJEST 02.09.2017 12:10h Autor:

Michael Johnson

Četiri poraza u posljednjih pet nastupa tjeraju Michaela Johnsona na razmišljanje o promjeni težinske kategorije.

Jedan od najpoznatijih boraca lake kategorije gostovao je na UFC-ovom Q&A-u u Rotterdamu gdje je i otkrio kako zbog posljednjih rezultata ne vidi smisao u tome da se i dalje bori u kategoriji u kojoj nastupa od početka svoje karijere i u kojoj je odmjerio snage sa skoro pa svim najboljim borcima koji nastupaju na toj kilaži.

“Mislio sam se spustiti na 66 kilograma jer sam se borio sa svima iz top 10 lake kategorije. Mislim kako je vrijeme da u kavezu gledam nova lica”, izjavio je ‘The Menace’ pa odmah i otkrio na koju borbu posebno cilja:

“Jose Aldo, on pokušava završiti sa svojim ugovorom. On je sjajan prvak i volio bih se spustiti za borbu s njim. Bilo kada i bilo gdje. Nadam se kako ću u prosincu otići u Brazil kako bih odradio meč s njim. Ja jednostavno volim dobre i uzbudljive borbe, a on je lik s kojim bih volio odmjeriti snage.”

Johnson je trenutno na omjeru od 17 pobjeda i 12 poraza (9-8 UFC), a posljednji put smo ga gledali u porazu od Justina Gaethjea na TUF 25 finalnom eventu iz srpnja ove godine.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI