Johnson prihvatio Garbrandtov izazov i u priču uključio još jednu opciju

UFCIZDVOJENA VIJEST 12.04.2017 14:45h Autor:

Demetrious Johnson/Instagram

Nedavno se Cody Garbrandt uhvatio uloge ‘matchmakera’ pa je tako došao na ideju da se on i Demetrious Johnson međusobno suoče u borbi za naslov prvaka muha kategorije.

Naravno, prije toga bi svaki od njih trebao obraniti svoju titulu u nadolazećim dvobojima. Podsjetimo, Codyja u njegovoj prvoj obrani pojasa čeka T.J. Dillashaw (UFC 213), dok će se “Mighty Mouse” već ovog vikenda obračunati s Wilsonom Reisom.

“On će izjednačiti Silvin rekord, a onda bi njegova iduća borba bila za rušenje istog. On naganja ogroman rekord. Natjerajte ga da ga zasluži”, izjavio je tada Garbrandt nudeći se da upravo on bude Johnsonov protivnik u borbi koja bi mu mogla donijeti rušenje rekorda u broju uzastopnih obrana titula (aktualni 10 – Anderson Silva).

Apsolutni vladar muha kategorije je u razgovoru s MMA Junkie portalom prihvatio taj izazov, a čak je i ponudio opciju po kojoj bi on posjetito drugu kategoriju.

“Ako se on želi spustiti i ako mu UFC želi odmah dati napad na titulu, jer je to ono što danas rade, onda je to ok što se mene tiče. Ili mogu ja preći u njegovu kategoriju i izazvati ga za njegov pojas ukoliko pregovori prođu prema planu. Da, onda bi se to moglo dogoditi. To je borba. Ja nisam nikada odbio nikoga tko se želi spustiti u moju kategoriju i pokušati oteti moj pojas. To nisam nikad radio i ne namjeravam sada započeti. Da se Aldo ponudi spustiti na 125 (lbs), rekao bih – ‘savršeno’. Kao što rekoh, puno je ljudi pričalo o tome, no ja ih još uvijek čekam ovdje”, poručio je Johnson pa upozorio sve koji se spremaju na rezanje kilograma kako bi napali njegovu titulu:

“Puno njih priča kako mogu postići tu kilažu. Pa mogu se i ja spustiti na 115 (lbs) ako žele uvesti tu kategoriju. No, hoću li biti u mogućnosti pružiti svoj maksimum? Vjerojatno ne, ali to je u redu.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI