Johnson objasnio žalbu: Uopće ne želim da Cormier izgubi pojas, ovo je stvar principa

UFCIZDVOJENA VIJEST 14.04.2017 13:55h Autor:

Anthony Johnson

Nedugo nakon što je podnio žalbu Atletskoj komisiji New Yorka, Anthony “Rumble” Johnson se obratio fanovima u poruci putem Instagrama koju je u međuvremenu obrisao.

Johnson se žali zbog kontroverzne situacije s vaganja uoči UFC 210 priredbe na kojoj je prošlog vikenda u Buffalou doživio poraz u borbi za poluteškaški pojas s prvakom Danielom Cormierom. Prvak je na vaganju bio pola kilograma preko limita od 93 kg, a dodatnu težinu skinuo je u sumnjivim okolnostima za samo dvije minute.

Johnson je u poruci objasnio zašto se nije bunio odmah nakon vaganja i tvrdi da uopće zahtjeva da se Cormieru oduzme titula.

“Prije svega, ja nikada nisam rekao da želim da Cormieru oduzmu pojas. Porazio me i to je to…

Kao drugo, rekao sam da ću se time baviti nakon borbe jer sam bio fokusiran na samu borbu. Vaganje nije bilo u redu i sve u svemu bilo je krivo. Ako izgubim fanove zato što se borim za pravdu, neka bude tako. Ako se ovo dogodilo meni, može se dogoditi bilo kome. Cijeli svijet je prigovarao zbog ovoga, a sad kad se žalim cijeli svijet će plakati zbog žalbe.

To nema nikakvog smisla!

Vaganje nije bilo kako treba, ali s borbom je sve u redu. Ne žalim se zbog poraza, žalim se zbog vaganja. D.C.-u ne uopće ne trebaju oduzeti pojas, ali zasigurno treba odgovarati zbog situacije s vaganjem.

Ako me mrzite, mrzite me, to je vaš problem. Ako me volite, ja vam uzvraćam ljubav…

Inače, ovdje se uopće ne radi o novcu, to je prokleto sigurno. Radi se o principu, za sve vas glupane koji nemate mozga.”

Inače, Johnson je nakon poraza u kavezu iznenadio sve fanove, uključujući čelnike UFC-a tako što se umirovio.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI