Johnson: Nate se ponaša kao da me se boji

UFCIZDVOJENA VIJEST 18.03.2014 02:00h Autor:

Michael Johnson

Michael Johnson je pobjedom protiv Guillarda svoju seriju doveo do tri trijumfa u nizu, a sada se vratio svojim starim željama te ponovno prozvao Natea Diaza, koji je borac protiv kojeg bi se najviše volio boriti. Smatra da ima sve da ga dobije i da zaslužuje tu borbu.

"Ima da riješimo tu borbu, gdje si Nate? Znaš li uopće da se želim boriti protiv tebe", rekao je Michael Johnson (15-8, 7-4 u UFC-u) obraćajući se preko medija Nateu Diazu, koji je protivnik kojeg bi on volio vidjeti s druge strane kaveza u idućem meču, a onda je dodao: "Ne kažem da me se Nate boji, no tako se ponaša,"

Johnson je povezao tri pobjede nakon dva poraza u nizu, a trenutno je vrlo visoko i na samoj UFC-ovoj ljestvici. Iz tog razloga si dozvoljava prozivke nekih boraca, a sam je iznio neke razloge zašto bi volio da idući bude mlađi brat Diaz: "Mislim da se njegov stil borbe ne može mjeriti s mojim, smatram da sam bolji i on je taj s kim se želim boriti. Pobjeda protiv njega otvorila bi mi mnoga vrata, potpuno suprotno od čekanja u pozadini i borbi s protivnicima istog ranga. Želim se boriti s borcima iz samog vrha, a ovo je pravi put."

Johnson je uvjeren u svoju pobjedu te je još dodao: "Nate me ne može rušiti, na podu možemo završiti samo na jedan način, a to je tako da ga ja pogodim, on padne, a onda odemo na pod gdje ga završavam udarcima. To je jedini način kako naša borba može završiti na podu.

"Skromni" Johnson je još na kraju dodao: "Želim da Nate i ja budemo sunaslovna borba nekog "pay per view" carda, to bi bila prava stvar."

Hoće li se ova želja ostvariti Johnsonu teško je zaključiti, no kao i u svemu oko braće Diaz, prvo će se pitati Natea što misli o tome.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI