Johnson nastavlja izazivati Badera: Zar nisi dovoljno muško da prihvatiš izazov?

UFCIZDVOJENA VIJEST 19.10.2015 13:22h Autor:

Anthony Johnson

Anthony Johnson nastavlja izazivati Ryana Badera putem interneta. Johnson se oporavito od poraza protiv prvaka Cormiera na UFC 187 priredbi svladavši Jimia Manowu u posljednjoj borbi i sada želi ponovno postati izazivač, a borba s Baderom mu se čini kao savršen put do tog cilja.

Cormier je najavio pauzu od borbi nakon nakon naporne 2015. u kojoj je osvojio pojas u meču protiv Johnsona i obranio ga protiv Gustaffsona. Budući da se vraća i Jon Jones, Bader neće uskoro dobiti priliku boriti se za naslov i njegov niz od pet uzastopnih pobjeda morat će se nastaviti i na šestu ako želi eventualno dobiti tu priliku.

"Rumble" je zato savršen protivnik za Badera i već ga je počeo prozivati. Nakon što mu je prošli tjedan putem Facebooka poručio da ne bježi i prihvati borbu, Johnson je nastavio izazivati Badera. Tako je na Instagramu objavio sliku žapca Kermita na kojoj piše: "Problem je u tome što ti voliš pričati, ali ja se volim boriti."

Ispod slike je također napisao sljedeće:

"Nikad nisam vidio da tim, trener i obožavatelji spašavaju borca. Ovaj tip @sam_michael_198 govori da se  boriš s Gloverom, da se boriš s Jonesom, ali ništa o tome da se ja borim s tobom. Čovječe, stvarno ti treba takva zaštita! Frajeru, ili si čovjek ili miš! Prestani s izgovorima…Zar mi nismo borci i alfa mužjaci? Zar nisi dovoljno muško da prihvatiš moj izazov? Kad god sam bio upitan da se borim s nekim ja sam prihvatio borbu bez razmišljanja. Ako 'ona' misli da je prvi izazivač neka nam onda to i dokaže! Imao bih više poštovanja čak i da jednostavno kaže 'da' ili 'ne'."

 

 

Osim ovog teksta "Rumble" je objavio i prošlotjedni tekst s Facebook-a, ovaj put grafički dorađen tako da izgleda kao službeni UFC plakat.

 

Waiting

A photo posted by Anthony Johnson (@anthony_rumble) on

 

Hoće li Bader prihvatiti izazov saznat ćemo u nadolazećim tjednima, no s obzirom na stanje u diviziji, osim revaša s Teixierom, Bader i nema baš previše logičnih izbora.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI