Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Johnson: Linekera treba izbaciti iz UFC-a | Fight Site

Johnson: Linekera treba izbaciti iz UFC-a

UFCIZDVOJENA VIJEST 25.01.2014 10:41h Autor:

Demetrious Johnson

Demetrious Johnson ne bira svoje protivnike i svejedno mu je tko će se naći na suprotnoj strani prilikom obrane naslova. Najizgledniji protivnik je John Lineker, ali prvak misli da je on već odavno trebao ispasti iz igre.

"Tri puta je imao problem s kilažom i još je uvijek u UFC-u. S tog stanovišta ne mogu ništa učiniti, ali da sam mogao na to utjecati već bih ga davno izbacio.", rekao je Johnson.

UFC je zbog toga već izbacivao borce, ali Lineker se svaki put uspio izvući. Možda su razlog i tri nokauta u nizu kojima je završavao svoje borbe.

"Meni trener govori da se moram brinuti za dvije stvari. To su kilaža i borba. To je sve što moram raditi.", dodao je Johnson

Lineker je koji ima ukupan omjer od 23 pobjede i šest poraza jedan je od glavnih kandidata za borbu s Johnsonom, ali prvo će se morati dokazati u borbi protiv Alija Bagautinova na UFC 169. Ako neće imati problema s kilažom.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI