Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Johnson javno izvijesio cijenu za meč protiv Jonesa: “Svi ćemo biti na dobitku…” | Fight Site

Johnson javno izvijesio cijenu za meč protiv Jonesa: “Svi ćemo biti na dobitku…”

UFCIZDVOJENA VIJEST 13.03.2019 13:52h Autor:

Anthony Johnson

Bivšeg višestrukog UFC izazivača u poluteškoj kategoriji Anthonyja Johnsona “svrbi” povratak u Octagon. Sada, kada je nekoliko godina izvan elitne promocije, ovaj nokauter glasno govori o povratku i eventualnom meču protiv novog/starog prvaka Jona Jonesa.

No, ne u poluteškoj, nego u teškoj kategoriji. Naime, “Rumble” se nakon MMA karijere posvetio bildanju i u jednom trenutku se fotografirao s više od 115 kilograma. To je nestvaran podatak, ako se zna da se u jednom trenutku karijere borio i u velteru. Sada bi mu bilo gotovo nemoguće ponovno se spustiti u diviziju do 93 kile, kako bi se obračunao s “Bonesom”.

“Jon i ja smo se trebali boriti prije četiri godine”, izjavio je Johnson te je dodao:

“Da, iako se taj meč trebao dogoditi prije četiri godine, on je i dalje vrlo vruća tema u MMA zajednici. Tu se ne radi o honoraru od pola milijuna dolara. To je borba koja vrijedi svakog dolara koji će zaraditi.”

Jasno je da Johnson čeka neku veliku ponudu UFC-a, koja za sada ne stiže.

“Neću reći brojku u ovom trenutku (za koju bi se borio op.a). Idemo to ovako reći. Tražim više od milijun dolara plus dio od PPV prodaje”, jasan je bivši izazivač koji se okušao i u proizvodnji cannabisa nakon odlaska iz UFC-a.

Ipak, shvatio je da bi samo jednim mečem u UFC-u mogao zgrabiti ogroman novac jer je Jones praktički počistio diviziju i UFC muku muči s budućim izazivačima.

“Na kraju dana, nakon tog meča bi svi mi zaradili. Organizacija bi sigurno spremila velik novac, borci bi zaradili dosta jer se radi o velikom meču, a fanovi bi također bili na dobitku jer bi gledali meč koji žele gledati”, objašnjava.

Johnson je svjestan da je teško pobijediti Jonesa, no vjeruje da je moguće to izvesti!

“Zaista mislim da mogu skinuti Jonesa. Ja iskreno mislim da mogu pobijediti bilo koga. Ja sam borac, ja moram vjerovati u svoje vještine”, zaključuje “Rumble”.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI