Johnny Walker lakše ozlijeđen, nada se borbi protiv Gustafssona

UFCIZDVOJENA VIJEST 05.03.2019 10:41h Autor:

Johnny Walker

Johnny Walker doživio je lakšu ozljedu ramena, kao posljedicu načina proslave pobjede protiv Mishe Cirkunova. Čeka ga mjesec dana pauze, nakon čega se nada povratku i jednoj vrlo zanimljivoj borbi.

Djetinjasta glupost koju je Johnny Walker izveo nakon borbe protiv Mishe Cirkunova ipak ga neće skupo koštati. Brazilac je na kraju doživio lakšu ozljedu ramena te će se četiri tjedna morati posvetiti rehabilitaciji, nakon čega se može vratiti u dvoranu. Walker je u tek nešto više od tri mjeseca odradio tri UFC nastupa te je u svima slavio nokautom u prvoj rundi. Osim toga, vrlo je karizmatičan i simpatičan pa ne treba čuditi što je zaintrigirao fanove na više različitih načina.

Ti isti su se zabrinuli nakon što su vidjeli kako je Johnny ozlijeđen, što je došlo kao posljedica neadekvatnog slavlja, koje je kritizirao i predsjednik UFC-a. Srećom, Johnny će se vrlo brzo moći vratiti, a otkriveno je kako se ponovno želi boriti što je prije moguće.

Ariel Helwani došao je prvi do gore spomenute informacije, ali je od Johnnyevog menadžera saznao još nešto. Planiraju povratak u svibnju ili lipnju te je borba prema kojoj gledaju okršaj s Alexanderom Gustafssonom u Stockholmu. Ta je borba u ovom trenutku ipak teško zamisliva, ako ćemo gledati na ranking, no njegov nastup u Švedskoj je vrlo realan. Protivnika za isti će vjerojatno tražiti Ilir Latifi, a Walker bi se tu savršeno uklopio u tu priču. Gustafsson, prema informacijama, već ima ugovorenog protivnika i to bi trebao biti Corey Anderson. No, napredak Walkera se mora cijeniti i on je svakako zaslužio Top 10 protivnika u svojoj idućoj borbi.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI