Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Johnny Walker: Jednu ili dvije borbe sam od titule, već sad gledam prema Jonesu | Fight Site

Johnny Walker: Jednu ili dvije borbe sam od titule, već sad gledam prema Jonesu

UFCIZDVOJENA VIJEST 16.05.2019 17:31h Autor:

Johnny Walker

Johnny Walker oporavlja se od operacija ramena i uskoro bi mogao biti spreman za povratak. Jedan od najpotentnijih svjetskih poluteškaša kaže kako već sad gleda prema borbi protiv Jona Jonesa i nada se do kraja godine ju izboriti.

Walkera (17-3, 3-0 UFC) je presreo novinar TMZ-a, kojeg je zanimalo u kakvoj je stanju rame koje je operirao, a koje je ozlijedio u ožujku kad se borio protiv Mishe Cirkunova.

“Dobro je, polako se oporavljam. Prošloje dva mjeseca i dva tjedna od operacije i osjećam se sjajno. Doktori su napravili odličan posao i jako sam zadovoljan. Ne mogu dočekati povratak, postoje neki tipovi koje treba prebiti”, uz osmjeh je rekao Brazilac koji je član UFC-a tek sedam mjeseci, ali već je ostavio ogroman trag.

Toliko je fanove ovaj mladić oduševio da ga mnogi već žele vidjeti u borbi protiv Jona Jonesa. On nije odlučio sakrivati namjeru kako također gleda prema tome.

“Mislim da bih se mogao krajem ove godine boriti protiv Jona Jonesa. Još jedna ili dvije borbe je ono što moram odraditi prije nego dobijem tu priliku”, procijenio je kad bi mogao napasti titulu, a onda je dodao svoju prognozu Jonesove borbe protiv njegovog sunarodnjaka, Thiaga “Marrete” Santosa:

“Navijao bih za Thiaga Santosa jer je Brazilac, no želim da Jon Jones nastavi svoju seriju sve dok ne dođe do mene. Ja želim napisati povijest i biti onaj koji ga je pobijedio.”

Vrlo simpatični Walker ekspresno je dobio veliki broj fanova, dijelom zbog svog načina borbe i završavanja istih, a dijelom zbog vedrine kojom uvijek zrači. I svi s veseljem gledaju prema njegovoj idućoj borbi.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI