Johnny Hendricks: Opet ću ostati bez napada na naslov? Bijesan sam!

UFCIZDVOJENA VIJEST 25.07.2015 17:12h Autor:

Johnny Hendricks

Ovih dana pojavile su se informacije kako bi se velterašku UFC titulu trebali boriti Carlos Condit i Robbie Lawler. To je posebno razljutilo Johnnya Hendricksa koji smatra kako je borba za naslov trebala biti njegova.

Iako još nigdje nije službeno objavljeno, čini se kako bi na UFC 194 trebali nastupiti Robbie Lawler i Johnny Hendricks. No, oni neće nastupiti u svojoj trećoj međusobnoj borbi. Prema informacijama koje dolaze iz podosta povjerljivih krugova, Lawler bi naslov trebao braniti protiv Carlosa Condita, a Hendricks bi se trebao boriti s Tyronom Woodleyem.

"Bijesan sam, borim se i radim sve prave stvari te me na kraju onda preskoče. Što moram napraviti da bih ostao relevantan, što moram napraviti da bih došao do prilike da vratim svoju titulu? Nemojte me shvatiti krivo, bijesan sam, no što da radim? Sve što mi preostaje je nastaviti trenirati i boriti se, nešto kao Donald Cerrone. On se borio i sve po redu pobjeđivao te na kraju je došao do situacije da nema nikoga drugog osim njega."

Zanimljivo, Hendricks je trebao biti prvi izazivač, no nije htio čekati te je prihvatio borbu protiv Matta Browna, u kojoj je slavio. U međuvremenu se vratio Carlos Condit, koji je savladao Thiaga Alvesa te je odjednom postao kandidat za napad na naslov. Zanimljivo, Condit u zadnjih pet borbi ima skor 2-3, što uključuje poraze od Hendricksa i Woodleya, koji bi se, prema istim informacijama, trebali boriti za mjesto izazivača. No, ništa još nije službeno.

"Ja se još uvijek danas da postoji šansa da ipak ja budem taj. No, što god da se dogodi, ja ću to morati prihvatiti. Mislim kako sam zaslužio svoju priliku, no ukoliko ju ne dobijem, ne namjeravam očajavati, onda se bacam u "Kauboj" mod i idem sve počistiti, da jednostavno više nemaju izbora", rekao je.

Još je jednom prokomentirao da mu nije jasna situacija oko treće borbe njega i Robbiea Lawlera, koja nikako da dođe. Posebno zbog toga što je Lawlerova pobjeda u revanšu bila izuzetno kontroverzna.

"Bilo bi mi sve jasno da smo mi 0-2 i shvatio bih da moram čekati prije nego dobijem novu priliku. No, tehnički smo 5-5 u rundama, svatko je dobio pet rundi. Naša prva borba bila je borba godine, druga je bila odlična, no ne toliko dobra, ali svejedno, fanovi žele vidjeti treću borbu", nije mu jasno kako UFC razmišlja.

Ukoliko ove informacije ispadnu istinite, bit će zanimljivo čitati i slušati komentare, jer Carlos Condit je sjajan borac,uvijek atraktivan te bivši privremeni prvak. No, reference za napad na svjetsku titulu, teško je moguće reći da u ovom trenutku ima.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI