Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Johnny Hendricks objavio kako napušta svoj tim i otkrio da mu bila ponuđena borba protiv Gasteluma | Fight Site

Johnny Hendricks objavio kako napušta svoj tim i otkrio da mu bila ponuđena borba protiv Gasteluma

UFCIZDVOJENA VIJEST 25.11.2015 18:38h Autor:

Johnny Hendricks

Bivši UFC-ov prvak velter kategorije, Johnny Hendricks, najavio je napuštanje svog dugogodišnjeg tima, Teama Takedown, a također je otkrio i kako mu je bila ponuđena prilika da on bude taj koji će uskočiti protiv Kelvina Gasteluma u Meksiku.

Ekipa sa Submission Radia, koja je s Hendricksom odradila razgovor, došla je do informacija kako je upravo on bio prva ideja UFC čelnika za zamjenskog mjestu u glavnoj borbi eventa u Monterreyu, koji se održao protekli vikend. Na kraju nije bilo ništa od toga, protiv Kelvina Gasteluma se borio Neil Magny, no Johnny je nešto rekao o tome.

"Istina je, ponuđeno mi je da uskočim i borim se protiv Kelvina Gasteluma do 84 kilograma. Nisam to prihvatio jer sam bio na putovanju s obitelji, i jednostavno ga nisam htio prekinuti. Gotovo svaki put se događalo da sam ponudu za borbu dobivao kad sam bio negdje s njima i ovog puta to nisam mogao prihvatiti i razočarati ih. A i predugo bi potrajao povratak kući i vraćanje u normalno trenažno stanje", rekao je.

Nakon toga su ga upitali o još jednoj glasini, a to je da napušta svoj dugogodišnji tim. Hendricks je dio Teama Takedown od 2007. godine, odnosno od samog početka njegove profesionalne MMA karijere. Oni su mu ujedno bili i menadžeri, koji se brinu o njegovoj karijeri, a sada je došlo do razilaženja u mišljenju.

"Team Takedown je napravio jako puno za moju karijeru, ali vrijeme je za promjene. Osam godina sam bio njihov član i jako puno su mi pomogli. Jednostavno više nismo mogli doći do zajedničkih odluka oko nekih važnih stvari i to je značilo kako je došlo vrijeme da se rastanemo", objasnio je tu odluku, no onda dodao kako će možda morati još par mjeseci ostati njihov član:

"Ja imam ugovor s njima do veljače iduće godine. Da objasnim, problemi su nastali oko mog menadžerskog tima, no zbog ovoga ću naravno izgubiti i svoje trenere. O tome hoću li uspjeti dobiti raniji raskid, ovisit će i to kad bih se mogao idući puta boriti."

Borbu s Gastelumom nije prihvatio, no zanimljivo je čuti kad bi se volio vratiti. Njegova je namjera odraditi probno skidanje na 77 kilograma te time dokazati kako se može i dalje boriti u velteru. Također, ako može birati protivnika, to bi bio Tyron Woodley, protiv koga se trebao boriti na UFC 192, kad mu je pozlilo pri skidanju kilograma.

"Ja bih volio da to bude UFC 196 event, koji je u veljači. Mislim kako za njega još nemaju glavnu borbu, no ona nije bitna, to je event na kojem bih volio biti. Ukoliko ne uspijem riješiti sve s menadžerima, vjerojatno ću se boriti početkom ožujka. Volio bih ostaviti svoje trenere, no na njima je odluka jesu li spremni riskirati, napustiti Team Takedown i otići sa mnom", objasnio je i taj dio te kratko dodao svoj plan:

"Trenutno radim na tome da uspijem ostati normalni borac velter kategorije i to mi je trenutno glavni cilj. Korak nazad i onda krenuti u pravom smjeru. Tako ću se vratiti tamo gdje mi je mjesto."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI