Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Johnny Hendricks je trenutno na preko 94 kilograma | Fight Site

Johnny Hendricks je trenutno na preko 94 kilograma

UFCIZDVOJENA VIJEST 24.09.2014 22:05h Autor:

Johnny Hendricks

Johnny Hendricks saznao je datum svoje borbe protiv Robbiea Lawlera te uskoro treba krenuti s prvim pripremama. Zanimljivo je trenutno stanje UFC prvaka, koji trenutno ipak preko 94 kilograma, čak 17 kilograma više od granice kategorije u kojoj nastupa.

Od ožujka ove godine, kad je osvojio naslov UFC-ovog prvaka u velter kategoriji, Johnny Hendricks nije nastupio, štoviše gotovo da nije ni trenirao, budući da je prošao kroz tešku operaciju bicepsa. Sad kad zna da mu borba za obranu naslova slijedi 6. prosinca, spreman je krenuti pripremati se.

"Prošli put kad sam trenirao za Lawlera dogodilo se nekoliko čudnih okolnosti, pa se nadam da će ovom puta sve biti malo normalnije. Mislim kako sam odradio dobre pripreme i plan za prve dvije runde i ne znam kako to nisam uspio primijeniti i na posljednje tri. No, to ćemo dodati ovog puta, a ima još stvari koje pripremamo i s kojima ćemo iznenaditi Robbiea", rekao je Johnny.

Prošli put je imao problema s kilažom te je jedva zadovoljio, a još se uvijek pamti njegovo drhtanje i izraz lica na vaganju. Kakvo je sad stanje, objasnio je sam: "Trenutno sam na oko 94 kilograma, no to ne smatram problemom. Ovog puta ću pristupiti drugačije i mislim da ću u borbu ući još lakši nego što sam ušao prošli put. Ovog puta ne bi trebala biti problema sa zadovoljavanjem kilaže."

Još je dodatno objasnio neke aspekte priprema koje će upotrijebiti za ovu borbu: "Radimo ispitivanja kojima saznajemo koliko imam mase kad se oslobodim masti u tijelu, a takve stvari će mi pomoći da bez problema dođem na 77 kilograma. Danas sam odradio lagani trening i puls mi je bio na 46 otkucaja u minuti. Nakon toga sam odradio cardio trening skokovima i bio je 58, dakle i cardio već sad lagano dolazi na svoje i vidi se da već sad radim jako dobro i predano."

Johnny je uvjeren kako će ovog puta proći sve dobro, a fanovi će se u to moći uvjeriti 6. prosinca, kad je na rasporedu revanš koji svi željno iščekuju.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI