Johnny Eduardo: TJ Dillashaw udara kao Barbika

UFCIZDVOJENA VIJEST 24.07.2015 21:15h Autor:

Renan Barao i TJ Dillashaw

Član UFC-ove bantam kategorije, jedan od trenera Renana Baraoa te ujedno i njegov sparing partner, Johnny Eduardo, smatra kako TJ Dillashaw ima izuzetno slabe udarce te ga je usporedio s popularnom lutkom Barbie.

Iako je TJ Dillashaw prvu borbu protiv Renana Baraoa dobio zahvaljujući udarcu u prvoj rundi, to nije opametilo Baraov tim, koji je odlučio udariti baš na tu stranu prvakove borilačke pozadine. Ovog puta je progovorio Johnny Eduardo, također član UFC-ove bantam divizije. 

"Dillashaw udara kao Barbika, odnosno ima 'Barbie ruke'. Jer da nije tako, on bi završio prvu borbu već kod prvog knockdowna", rekao je Eduardo te nastavio: "Vidjet ćemo kakav je sada, ali ovo je zapravo sve što ja imam reći o trenutnom UFC prvaku."

Nakon toga je progovorio o pripremama za ovu borbu, gdje je svom timskom kolegi bio i jedan od trenera. To i ne čudi, budući da je Eduardo jedan od najiskusnijih članova tog tima.

"Već dulje vremena sam s Renanom i radimo na njegovom Muay Thaiu još od dana u WEC-u. Veliko je zadovoljstvo raditi s njim te poboljšati njegov rad nogu, što mislim da smo postigli. On je borac koji je uvijek išao prema naprijed, no sad to radi još inteligentnije i s više smisla. Dobro namješta kuteve i koristi to. Ovog puta će se bolje kretati, jer je u prvoj borbi bio izgubljen, tako da vjerujem da će ovog puta biti drugačija situacija i da će TJ doživljavati štetu od početka do samog kraja. Barao će ga završiti u trećoj rundi i sve će to izgledati jako ružno po TJ-a", prognoza je Eduardo.

Eduardo se u UFC vratio u svibnju prošle godine te je, nakon dvogodišnje pauze, nokautirao Eddiea Winelanda. Ipak, nakon toga se ponovno ozlijedio i od tada još nije nastupio unutar oktogona.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI