John McCarthy: Bendo je bio bez svijesti, sto puta da se ponovi, isto bih dosudio

UFCIZDVOJENA VIJEST 03.09.2014 18:52h Autor:

John McCarthy

Dosta je repova ostalo nakon borbe Bensona Hendersona i Rafaela Dos Anjosa, u kojoj je brazilski borac odnio pobjedu, nakon odluke suca McCarthya da prekine borbu. Sad se napokon oglasio i "Big John" koji je pokušao objasniti situaciju i svoju odluku.

Jedan od najboljih MMA sudaca, John McCarthy, gostovao je u emisiji MMA Hour, Ariela Helwania. Jedna od glavnih tema bila je borba Bensona Hendersona i Rafaela Dos Anjosa, koju je on sudio, te prekid borbe, koji je po mnogima bio kontroverzan. Dos Anjos je tako Hendersonu nanio tek drugi poraz u UFC karijeri.

"Benson je bio par puta pogođen i ozbiljno je bio ugrožen, a znam da je Benson inače jako čvrst i izdržljiv borac. No, ovog puta je prvo bio pogođen s nekoliko udaraca koji su ga ozlijedili, no ostao je na nogama i išao uzvratiti. Nakon toga je bio pogođen koljenom koje ga je srušilo na pod, a kad se pokušao ustati, bio je pogođen lijevicom, i onda je izgubio svijest. Vidio sam da više nije pri sebi i to je razlog zašto sam prekinuo borbu. Isto bih napravio da mi se to ponovi još sto puta", rekao je Big John.

Iako ostaje dojam da se Henderson oporavljao, ovo su odluke koje je uistinu potrebno donijeti u trenutku i teško da netko može zamjeriti sucu, osim možda samo Hendersona i njegovih žestokih fanova. To je bila najveća pobjeda Rafaela Dos Anjosa u njegovoj karijeri, dok je Henderson pao s prvog mjesta UFC-ove liste izazivača. Trenutno se nalazi na četvrtom mjestu i čekati ga novi početak prema napadu na pojas kojeg je držao gotovo dvije godine.

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI