Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
John Lineker: Mogu nokautirati Cruza i Dillashawa | Fight Site

John Lineker: Mogu nokautirati Cruza i Dillashawa

UFCIZDVOJENA VIJEST 12.10.2015 19:58h Autor:

John Lineker

Impresivan je debi imao John Lineker u bantam kategoriji, a nakon takve pobjede su mu automatski porasli apetiti. Želi protivnika iz Top 5, a uvjeren je kako može nokautirati sve borce u kategoriji, pa tako i TJ Dillashawa te Dominicka Cruza.

Borba Linekera i Francisca Rivere trajala je samo nešto više od dvije minute, no njih dvojica su ponudili nevjerojatno puno akcije. Kvalitetno su se potukli, a uistinu su šake letjele sve dok jedan nije pao. Bio je tu Rivera, čime je Lineker ostvario izuzetno dobar prelazak u bantam kategoriju.

"Osjećam se izuzetno snažno u ovoj diviziji, iako sam se bojao kako ću biti slab u usporedbi s drugim borcima u bantamu. No, zapravo je sve odlično. Što se tiče prve borbe, to mi nije bila strategija, no vjerujem kako moja lijeva ruka ima još puno toga za ponuditi. Kad ona pogodi borca, automatski ga uzdrma, pa sam to iskoristio. No, prvobitna strategija je bila pokušati raditi pritisak uz ogradu, barem u prvoj rundi", rekao je Brazilac o toj borbi.

Apetiti su naravno porasli, iako se našao tek na 12. mjestu ljestvice bantam kategorije. No, pošto skida manje kilograma, smatra kako se sad može boriti češće, što bi mu prije trebalo donijeti i priliku napasti vrh. A tamo smatra da ima velike šanse.

"Za svog idućeg protivnika želim nekoga iz Top 5, imena neću nabrajati, jer mi stvarno nije bitno tko će to biti od njih. Mislim kako bi mi još jedna ili dvije ovakve pobjede mogle donijeti napad na naslov, a to je ono što želim. Uvjeren sam kako mogu nokautirati Dillashawa, kao i Cruza. Istina, imaju odlično kretanje, no da bi mi nešto napravili, moraju mi priči bliže. A kad mi dođu, to je to. Neću ih vijati po kavezu, sačekat ću da oni dođu meni", iznio je Lineker svoje planove, kao i prognozu svojih šansi protiv dva najbolja borca kategorije.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI