John Kavanagh objasnio Conorovo ponašanje: To su bile samo emocije

UFCIZDVOJENA VIJEST 13.11.2017 22:00h Autor:

John Kavanagh i Conor McGregor

Napokon je netko blizak Conoru McGregoru progovorio o dublinskom incidentu. Bio je to njegov trener John Kavanagh, koji je rekao kako su McGregora zapravo previše ponijele emocije.

Charlie Ward i Conor McGregor su jako dobri prijatelji. To se zapravo znalo čim je Ward došao u UFC s profesionalnim skorom 3-1 i bez ijedne pobjede nad borcem s vrijednim skorom. Ipak, nakon dvije borbe je izgubio svoje mjesto u elitnoj promociji te je postao Bellatorov borac. Pobjeda nad Johnom Redmondom (pro skor 7-13) mu je trebala biti potvrda da ipak nešto može napraviti u karijeri. Kada je uspio, bio je to velik trenutak za njega, ali i za njegovog popularnog prijatelja.

“Charlie je jedan od najbližih Conorovih prijatelja i iza sebe je imao niz od dva teška poraza. Izgubio je brzo i teško svoje obje UFC borbe te je dobio otkaz iz promocije. Kada vam je netko toliko blizak i nakon dva takva poraza napokon dođe do pobjede, velike pobjede u svom rodnom gradu… Conor je jednostavno postao previše emocionalan, skočio je i nije primijetio da borba zapravo nije gotova. Mislio je da je označen kraj borbe, a ne kraj runde”, pokušava ga opravdati Kavanagh.

Naravno, teško se može naći opravdanje za postupke nakon ulaska u kavez, koje je Kavanagh na neki način opravdao. Ipak, pokušao je dodati još nešto, uz povlačenje paralele s drugim sportom.

“Sudac mu je pokušavao reći da borba nije gotovo, ali bilo je očito da je borac bio gotov. JA razumijem njegovo ponašanje jer znam koliko su Charlie i Conor bliski već godinama. To vam je kao nogometaši, kada jedan zabije gol, pa više njih zagrljeno trči okolo. Ali, najsmiješnije je što Conor tako što ne bi napravio da je on bio u pitanju. On postaje ovakav kada su u pitanju pobjede njegovih prijatelja i timskih kolega.”

Bilo bi zanimljivo da svi borci pobjede svojih prijatelja slave udaranjem službenih osoba.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI