John Kavanagh: Meč McGregora i Alda će se najvjerojatnije održati na ljeto

UFCIZDVOJENA VIJEST 27.01.2015 18:18h Autor:

Aldo i McGregor

Kao što je Dana White najavio, prvak perolake kategorije, Jose Aldo, će u Las Vegasu braniti svoj pojas prvaka protiv Conora McGregora, no taj se dvoboj najvjerojatnije neće održati u svibnju kao što je planirano, već bi na taj meč mogli pričekati do srpnja.

McGregorov trener, John Kavanagh, je izjavio da se meč Aldo- McGregor vrlo vjerojatno neće održati u svibnju.

"Još nije 100% sigurno", rekao je Kavanagh za NewsTalk Breakfast. "Mnogo ljudi me pita kad će se meč održati jer žele na vrijeme rezervirati svoje letove. Kažem im da pričekaju dok UFC službeno ne objavi tu informaciju. Sve se čini da će se meč održati sredinom ljeta."

Conor McGregor (17-2) je neporažen u UFC-u. Pet puta je pobjeđivao svoje protivnike, a njih četiri zaustavio prije zadnjeg zvona. Za svaku od te četiri pobjede je dobio bonus za izvedbu večeri.

Nakon nedavne pobjede nad Dennisom Siverom, McGregor je postao službeni izazivač te je preskočio kavez i krenuo na prvaka Josea Alda (25-1). "Scarface" se Conoru smijao u lice dok je izazivač radio scenu u stilu WWE kečera. Aldo je neporažen u posljednjih 17 mečeva. Zadnji i jedini poraz mu je nanio Luciano Azevedo na eventu Jungle Fight 5 koji se održao 2005. godine.

Iz UFC-a očekuje se službena potvrda datuma borbe Aldo vs.  McGregor.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI