Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
John Kavanagh: Conoru novac nije motivacija, on se bori zbog želje za natjecanjem | Fight Site

John Kavanagh: Conoru novac nije motivacija, on se bori zbog želje za natjecanjem

UFCIZDVOJENA VIJEST 12.04.2017 18:17h Autor:

John Kavanagh i Conor McGregor

Trener Conora McGregora pokušao je medijima prenijeti jednu činjenicu koju oni nikako ne smatraju takvom. Naime, John Kavanagh kaže kako Conor McGregor motivaciju ne vidi u novcu nego u natjecanju.

Iako je najplaćeniji MMA borac u povijesti te iako je novac ono o čemu najčešće govori i što mu je glavna stavka pri pregovorima za bilo koju borbu, trener Kavagangh tvrdi kako Conoru McGregoru on zapravo nije toliko bitan, odnosno da nije ono što ga motivira za trening. Pa čak niti da nije novac ono zbog čega je poželio boksati protiv Floyda Mayweathera.

“Jedna stvar o Conoru mora vam biti jasna. I možda će vam biti čudna, no njegova motivacija za borbu nije novac. On ga trenutno ima toliko da ga, pa čak i uz svoje lude potrošačke navike, ne bi uspio potrošiti nakon što se umirovi. Dakle, nije novac ono što ga tjera da se ustaje svako jutro i dolazi u dvorani. To je želja za natjecanjem”, rekao je medijima Kavanagh.

Pomalo čudno, ako znamo koliko već traju pregovori oko meča s Mayweatherom te gdje će se još neko vrijeme lomiti koplja, ako se na kraju meč i dogovori. U tom slučaju Conora McGregora ove godine ne bi gledali u UFC-ovom kavezu. No, ukoliko ne bude sve išlo po planu, Kavanagh ima viziju za povratak u UFC.

“Recimo da na kraju, iz nebitno kojeg razloga, meč s Mayweatherom otpadne, mislim da bi se mogli vratiti u MMA krajem ljeta, borbom za titulu lake kategorije.”

McGregor je titulu lake kategorije osvojio u studenom prošle godine, a u prosincu mu je oduzeta titula perolake kategorije. Ta borba mu je ujedno bila jedina koju je do sada odradio u lakoj kategoriji UFC-a.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI