John Kavanagh: Conor će zaustaviti Alda prije četvrte runde!

UFCIZDVOJENA VIJEST 23.01.2015 18:25h Autor:

John Kavanagh

Conor McGregor je na bostonskom Fight Nightu pobijedio Dennisa Sivera, dok je Conorov sunarodnjak i timski kolega Cathal Pendred sumnjivom sudačkom odlukom pobijedio Seana Spencera. Glavni trener McGregora i Pendreda, John Kavanagh, se osvrnuo na Conorov meč protiv prvaka Josea Alda i krivnju zbog negativnog mišljenja o Cathalovoj pobjedi svalio na UFC-ovog komentatora Joea Rogana.

Na UFC FN 59 post-press konferenciji Dana White je izjavio kako je bila pogrešna odluka bodovnih sudaca koji su pobjedu dali Cathalu Pendredu.

"Ljudi preispituju Cathalovu pobjedu i smatram da je to zbog Roganovog komentiranja," rekao je glavni trener SBG dvorane. "Kad Joe vidi da jedan borac bolje započne meč, onda on ne vidi ništa drugo. Sean je bolje započeo meč i to je Roganu bilo dovoljno da nastavi komentirati borbu kao da je Sean u prednosti."

"Ako pogledamo statistiku meča, Sean je uputio samo tri ili četiri značajna udarca, dok je Cathal imao četiri rušenja, kao i nekoliko pokušaja submissiona, a Sean nije imao niti jedan. Naravno da sam naklonjen svojim borcima, ali tko nije? Vjerujem da je Cathal napravio dovoljno za pobjedu."

Kavanagh je izjavio da mu je Conor rekao da je meč sa Siverom odradio na 30-40% svog kapaciteta. Conor je s tom pobjedom dobio izazivačku poziciju te će u svibnju odraditi meč protiv prvaka Josea Alda.

"Mislim da je Aldo u blagom padu," rekao je Kavanagh. "Ako sada pogledate njegove mečeve, prije nekoliko godina Aldo je svoje izazivače uništavao u prvoj ili drugoj rundi, a sada mu za to treba tri ili četiri runde. Conor baca razorne udarce i zaustaviti će Alda možda u drugoj ili trećoj rundi, u to sam uvjeren."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI