John Hathaway i Gunnar Nelson u međusobnoj borbi na UFC 189

UFCIZDVOJENA VIJEST 01.04.2015 22:31h Autor:

Gunnar Nelson

Gunny napokon dolazi u Ameriku! Nakon što je svih svojih pet UFC nastupa odradio u Europi, Gunnar Nelson će se napokon predstaviti i američkoj publici i to na sjajnom UFC 189 eventu. Protivnik mu je opasni Britanac John Hathaway.

Napokon su se počeli dodavati mečevi na program UFC 189 eventa, a čini se kako organizacija uistinu namjerava napraviti spektakl na "International Fight Week 2015". Programu koji već predvode dvije spektakularne borbe za titulu, dodali su meč Gunnara Nelsona i Johna Hathawaya.

Nelsonu će ovo biti prvi nastup nakon poraza od Ricka Storya, kojim je prekinuo svoju neporaženost te UFC niz od 4-0. Ujedno, to će mu biti prva borba u karijeri van europskog kontinenta, a po drugi put u karijeri će kavez dijeliti s timskim kolegom Conorom McGregorom.

Hathaway će također nastupiti nakon dugo vremena, odnosno čak 16 mjeseci nakon što je bio žrtva nokauta godina, kad je poražen od Dong-Hyun Kima. Time je Hathaway došao do drugog poraza u karijeri te skora 17-2 (7-2 u UFC-u). Bit će ovo ozbiljan ispit za obojicu te test kvalitete za Top 10 poredak.

UFC 189 predvode borbe za titulu između Josea Alda i Conora McGregora te Robbiea Lawlera i Rorya MacDonalda, a održava se 11. srpnja u Las Vegasu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI