John Dodson i Jimmie Rivera ugovoreni za UFC 228

UFC 15.06.2018 19:00h Autor:

John Dodson i Jimmie Rivera

Za UFC 228 event ugovorena je fenomenalna borba bantam kategorije, u kojoj će snage odmjeriti Jimmie Rivera i John Dodson, dva svjetska top borca do 61.5 kilograma težine.

Za Riveru (21-2, 5-1 UFC) ovo će po mnogima biti možda i prebrz povratak u kavez, nakon što je prije dva tjedna nokautiran od strane Marlona Moraesa. Bio mu je to prvi UFC poraz, ali ujedno i prvi poraz nakon niza od 21 pobjede. Problem je što je bio nokautiran i mnogima povratak nakon takvih poraza nije bio dobar, ukoliko nisu dozvolili da prođe određeno vrijeme prije nego sve “slegne”. Posebno ako ti slijedi borba protiv nekoga kao što je John Dodson.

Dodson (20-9, 9-4 UFC) je u svojoj posljednjoj borbi savladao Pedra Munhoza, a bila je to samo još jedna u nizu neizvjesnih borbi za ovog bivšeg dvostrukog izazivača u muha kategoriji. Čak tri od posljednje četiri njegove borbe odlučene su podijeljenim sudačkim odlukama, između ostalog i poraz od Moraesa krajem prošle godine. On se trenutno nalazi na sedmom mjestu ljestvice bantam kategorije, odnosno dva mjesta ispod Rivere, koji je porazom od Moraesa pao s drugog mjesta koje je do tada držao.

UFC 228 održava se 8. rujna, a za sada još uvijek nije službeno potvrđeno gdje, iako se govori o Las Vegasu. Za sada se ne zna ništa o tome tko bi mogao predvoditi program, a osim ove borbe je potvrđena tek ona između Zabita Magomedsharipova i Yaira Rodrigueza.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI