Joe Silva se zamjerio još jednom UFC borcu: Da ga vidim, ošamario bih ga!

UFCIZDVOJENA VIJEST 28.11.2017 18:01h Autor:

Joe Silva/ Photo: Igor Mićić

Nakon što je danas doživio prozivanje od strane Matta Mitrionea, još se jedan borac prisjetio nečega gdje mu se zamjerio bivši UFC matchmaker, Joe Silva. Chris Wade se prisjetio jednog njegovog izuzetno nekorektnog poteza, koji mu još uvijek nije oprostio. Zapravo, ne bi se volio naći u blizini bivšeg UFC matchmakera.

30-godišnji Chris Wade (12-3, 5-2 UFC) član je promocije od početka 2015. godine te je bio u konstantnim kontaktima sa Silvom, povodom dogovaranja svojih borbi. Silvin posao bio je upariti mečeve, ali i nagovarati borce da iste prihvaćaju. A čini se kako je u tome bio poprilično žestok te se znao koristiti i ne toliko sportskim potezima. Wade je to otkrio svojom objavom na Twitteru, inspiriranom onime što je danas izjavio Matt Mitrione.

“Gledam što Mitrione govori o lažima Joea Silve. Ja sam bio 4-0 u UFC-u kada sam izgubio svoju prvu borbu. Izgubio sam od Khabilova, a bio sam blizu da ga nokautiram, no nisam uspio. Nakon toga sam pokušao odbiti borbu protiv nekoga tko je pao na doping, ali mu je suspenzija poništena nakon priloženog prigovora. On mi je tada rekao da ću dobiti otkaz ako ako to napravim te da ja nemam pravo odbijati borbe. Ošamario bih ga da ga vidim”, napisao je Wade.

Wade je očito mislio na borbu protiv Islama Makhacheva, koji je upravo prije njihove borbe pao na meldonium, no nakon prigovora je odlučeno kako neće biti suspendiran. On je tu borbu izgubio odlukom sudaca te je ostao bijesan na Silvu što je istu morao prihvatiti.

Joe Silva se povukao s pozicije UFC matchmakera na kraju prošle godine, vjerojatno motiviran prodajom promocije sadašnjim vlasnicima, WME-IMG korporaciji.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI