Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Joe Schilling upozorava: Dječak Keaton je prevara, ne uplaćujte novac (VIDEO) | Fight Site

Joe Schilling upozorava: Dječak Keaton je prevara, ne uplaćujte novac (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 12.12.2017 10:49h Autor:

Keaton Jones i Stipe Miočić

Emotivni video mladog Keatona Jonesa u kojem priča kao žrtva sveprisutnijeg ‘bullyinga’ u vrlo je kratkom roku postao viralan. Pomoć i poruke podrške pristižu mu sa svih strana, a posebno se ističu one koje dolaze iz MMA zajednice uključujući i našeg teškaškog prvaka Stipu Miočića.

Dječak Keaton žrtva je ‘bullyinga’, a njegov emotivni video podigao je borce na noge – Miočić odmah ponudio pomoć (VIDEO)

Nažalost, poznati Bellatorov kick bokser Joe Schilling tvrdi da se radi o prevari i da su svi oni koji su uplatili novac na račun ovog dječaka, zapravo žrtve besramne prevare. A navodno je u nekoliko dana na posebno otvoren račun skupljeno gotovo 60 tisuća dolara.

Schilling je, naime, stupio u kontakt s dječakom i njegovom majkom kako bi Keatona odveo na Bellatorovu priredbu te kako bi ga upoznao s borcima i malo razveselio. No, njegova majka je takvu mogućnost odbila te je htjela iskljčivo – novac! Dvije strane su krenule raspravljati kroz poruke koje je Schilling također objelodanio. U jednoj od poruka Keatonova majka se služi i rasističkim izrazima što je posebno razljutilo Bellatorovog kick boksača.

“Dobro dobro, svi znate da mrzim rasizam. Pogledajte što netko tko tvrdi da je Keatonova majka ima reći. Jebeš ovu kuju. Ovo može biti i lažan profil koji se pretvara da je njegova mama. Ali ovo je osoba koja skuplja dobrovoljne priloge i treba je prokazati”, stoji u Schillingovoj poruci.

Isti borac je snimio i video u kojem upozorava na prevaru.

I poznati TMZ se osvrnuo na moguću prevaru koja se skriva iza mladog Keatona Jonesa. Prvi račun otvoren na GoFundMe servisu pod nazivom “Stanite uz Keatona” više ne prima donacije nakon što su stopirane daljnje uplate, a na račun je prikupljeno gotovo 60 tisuća dolara.

Vrlo brzo je otvoren i drugi račun koji sakuplja sredstva za Keatonov božićni poklon, ali je, kako javlja TMZ i taj račun zatvoren od strane GoFundMe servisa jer se sumnja na prevaru.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI