Joe Schilling: Razvalio bih Andersona Silvu u kickboksing meču!

UFCIZDVOJENA VIJEST 29.01.2015 14:18h Autor:

Joe Schilling

Nick Diaz se 1. veljače bori s jednim od najboljih MMA boraca ikad- Andersonom Silvom koji je vrhunski stand up borac. Zbog toga se Diaz za borbu s Andersonom pripremao s kickboks majstorima Joeom Schillingom, Chidiom Njoukaniem i Artemom Levinom.

Joe "Stich Em Up" Schilling je za Bloody Elbow otkrio dojmove treniranja s Nickom Diazom.

"Pripremao sam Nicka zadnji dio kampa. Nikad nisam ovoliko trčao u životu. Prije nekoliko noći smo, nakon sparinga, oko 3 ujutro otrčali 8 kilometara. Mislim da sam do sad otrčao nekih 25 kilometara. Njegovo viđenje 'kratkog trčanja' jest negdje oko 10 kilometara i to brzim tempom."

"Nick je u vrhunskoj fori," govori Joe. "Pravi je sportaš. Odradio je devet rundi po pet minuta s nekoliko svježih sparing partnera. Radili smo kickboks s rušenjima. Diaz skoro svaki dan radi takve treninge. To će biti izvrsna borba, Nick je vrhunski pripremljen."

"Svi koji su sparirali s Nickom su bolji kickbokseri od Andersona. Artem je bolji kickbokser od Silve, ja isto, a Chidi se bolje kreće od Brazilca. Bio je to dobar kamp. Pokušavao sam nokautirati Nicka, ali mi nije pošlo za rukom," priznao je Joe.

"Mislim da se Silva ne bi ugodno osjećao u ringu sa mnom. Što sam ga više proučavao, shvatio sam da je dobar kickbokser za MMA, ali u kickboks meču bih ga razvalio."

"Artem je na jednom višem nivou. Kao što sam rekao Nicku, 'ne moraš nokautirati Artema u kickboks meču, samo moraš pobijediti borca s kojim se boriš u subotu. Iako je Nick bio frustriran jer nije mogao nokautirati Artema, mnogo je naučio u ovom kampu i mislim da će to sve pokazati u meču s Andersonom. Blokira udarce, ubojit je, radi odlične kontre i super izgleda."

Diaz i Silva se bore 1. veljače, a prijenos možete pratiti na Fight Channel PPV-u s početkom u 4 sata iza ponoći.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI