Joe Rogan zbog optužbe da je kuja ulazi u oktogon i postaje borac!

UFCIZDVOJENA VIJEST 26.05.2014 14:20h Autor:

Joe Rogan

UFC je ovog tjedna pojačao svoj popis boraca jednim izuzetno zanimljivim i poznatim imenom, a radi se o njihovom dugogodišnjem komentatoru Joeu Roganu.

Portal Empire Sports co javlja kako se zapravo radi o izazovu jednog zasad neimenovanog borca koji očito smatra da Rogan previše "pametuje" prilikom komentiranja borbi, pa će svoje nesuglasice riješiti unutar najpopularnijeg kaveza na svijetu.

"Jedan borac nazvao me kujom i optužio da nisam spreman za borbu. Zbog toga sam uvjerio Danu Whitea da mi dozvoli da odradim jedan meč kako bih pokazao tom borcu tko je zapravo kuja u ovom slučaju", rekao je Rogan.

Na sve se osvrnuo i UFC-ov predsjednik koji očito nema ništa protiv Roganovog prijedloga. "Joe je s razlogom već dugo vremena dio naše ekipe. On posjeduje ogromno znanje o ovom sportu i čak mi je žao protivnika s kojim će se naći u oktogonu. Možda bi mu bilo bolje da je prozvao Rogana zbog Fear Factora, nego da s njim ulazi u kavez", izjavio je Dana White.

No, MMA fanovi ipak se ne smiju prerano početi radovati ovom zanimljivom okršaju, jer ako malo detaljnije pogledaju portal Emire Sports co, uvidjet će da je to zapravo satirični portal kojem je glavna svrha zabava posjetitelja, kao što je primjerice hrvatski News Bar, pa će Rogan očito ipak ostati samo pored oktogona, barem do daljnjega.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI