Joe Rogan: UFC nikada neće ugovoriti borbu Conora i Khabiba!

UFCIZDVOJENA VIJEST 02.04.2017 13:08h Autor:

Joe Rogan

UFC-ov dugogodišnji komentar, Joe Rogan, uvjeren je kako promocija nikada neće odlučiti ući u rizik organizacije borbe Conora McGregora i Khabiba Nurmagomedova. Barem dok je u pitanju laka kategorija.

Rogan je tu situaciju komentirao u svom podcastu, gdje se vodio onime što mu je izjavio Luke Rockhold prije borbe Nurmagomedova i Michaela Johnsona, koja se održala u New Yorku na UFC 205. Dodatak na to je otkazivanje borbe Nurmagomedova i Fergusona.

“Jednostavno ne možeš ugovoriti tu borbu. Moram ovdje spomenuti ono što nam je rekao Luke Rockhold, Khabibov trening partner. Rekao je, kako je tijekom priprema za borbu protiv Johnsona, Khabib jednostavno prestao dobivati dotok krvi u jetru, a to mu je uzrokovalo i ogromne bolove. Ja sam reagirao tako da nisam mogao vjerovati, a još sam se više šokirao kada sam čuo da će taj tip to ići raditi ponovno. Ponovno će ići skidati istu kilažu nakon toga što mu se dogodilo? Na kraju je vjerojatno imao isti problem kao kod borbe protiv Johnsona. Za tu je borbu isto zaradio ožiljke, ne mogu vjerovati da je ponovno išao raditi sve isto”, rekao je.

To mu je bilo objašnjenje zašto misli da se neće dogoditi borba Conora McGregora i Khabiba Nurmagomedova. Za Conorovu borbu i sve što nosi njena promocija, UFC-u je preveliki rizik ići s borcem kod kojega je velika vjerojatnost problema i otkazivanja borbe. Dakle, Rogan smatra kako te borbe neće biti. Barem dok se ona dogovara u lakoj kategoriji.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI