Joe Rogan: Svaki drugi borac izletio bi odavno iz UFC-a, ali Conor McGregor je tvornica novca!

UFCIZDVOJENA VIJEST 24.04.2018 18:38h Autor:

Joe Rogan

U jednom od svojih posljednjih podcasta, Joe Rogan iznio je nešto čega je većina MMA fanova svjesna, ali rijetko tko želi glasno govoriti o tome. Ukratko, bilo koji MMA borac bio bi odavno udaljen iz UFC-a, da je napravio nešto poput ranijih postupaka Conora McGregora. Naravno, bilo koji osim upravo Conora McGregora.

Rogan se osvrnuo na to kako je Irac i dalje član UFC-a nakon incidenta na Bellatoru u Dublinu te incidenta s autobusom u Brooklynu. Ne samo da je član, nego mu promocija nije izrekla nikakvu kaznu i vrlo se glasno govori o njegovom povratku u UFC te borbi protiv Khabiba Nurmagomedova.

“On samo nastavlja raditi svoja sranja i nitko ne govori o tome kako ga se potrebno riješiti. On im jednostavno vrijedi toliko novca. Fascinantna je to situacija. Zamislite da Ray Borg i on zamijene mjesta, da se Ray Borg pojavio sa svojim društvom, da vrište i deru se te da baci kolicca u prozor autobusa. To bi bila zauvijek zatvorena vrata. Sjetite se samo Paul Daleya, on sigurno kod kuće sve to gleda i psuje Danu Whitea. A on je samo uputio udarac prema Joshu Koschecku nakon kraja borbe, i još ga k tome nije ozbiljno niti pogodio”, rekao je Rogan, koji je povukao vrlo dobru paralelu. No, nije morao staviti Raya Borga, vjerojatno bi se to dogodilo bilo kojem drugom borcu, osim onom kojem treba, odnosno Conoru McGregoru. Što se tiče Daleya, on je taj incident napravio 2010. godine te je odmah idući dan otjeran iz UFC-a bez ikakvih šansi da se ikada vrati.

Naravno, sve je jasno zašto je to tako kako je i nitko to ne bi trebao skrivati ili bježati od toga.

“Postoji taj nivo u poslu gdje jednostavno previše vrijediš. Kada Conor McGregor napravi PPV kao što je bilo protiv Mayweathera, oni doslovno sami printaju novac. To je tvornica novca, a njima je teško da taj novac ne uzmu.”

Ipak, uvjeren je kako su Conora McGregoru zauvijek zatvorena vrata što se tiče savezne države New York.

“Mislim da New York više nikada neće tog šupka pustiti tamo. Oni ne igraju takve igrice, njihova komisija je drugačija. Novi su u MMA-u i njima je ovo sramota. Sve što se dogodilo, od bacanja kolica pa do samog dolaska te gomile ljudi. Njima je vjerojatno bilo najgore.”

McGregora tek čeka suđenje te se ne zna niti otprilike kakvu bi mogao dobiti kaznu, kao niti to hoće li ostati bez borilačke licence, što bi trebao biti neki realan slijed događaja. No, s Conorom McGregorom ništa nije sigurno.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI