Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Joe Rogan se ‘posuo pepelom’: Privilegija je bilo gledati najboljeg teškaša svijeta na djelu | Fight Site

Joe Rogan se ‘posuo pepelom’: Privilegija je bilo gledati najboljeg teškaša svijeta na djelu

UFCIZDVOJENA VIJEST 22.01.2018 18:22h Autor:

Joe Rogan

Ukoliko ste posljednjih tjedana pratili Joea Rogana, mogli ste vidjeti koliko je najpoznatiji svjetski MMA komentator zapravo bio oduševljen Francisom Ngannouom. Lako je bilo zaključiti da ga vidi kao novog i dugogodišnjeg UFC prvaka, no na kraju se prevario. Ipak, odlučio je priznati grešku te se ‘posuo pepelom’.

Rogan je to napravio putem Instagrama, gdje je objavio fotografiju iz subotnje borbe, uz koju je dodao poduži tekst, u kojem odaje čast najuspješnijem teškaškog prvaku u UFC povijesti.

“Prošle noći, Stipe Miočić je održavao majstorsko predavanje o tome kako savladati većeg i snažnijeg teškaša te je zacementirao svoju poziciju najopakijeg čovjeka na planetu. Kroz svoje kretanje, hrvanje, udaračke tehnike i snagu volje te odlučnost, uspio je odgovoriti na izazov kakav pruža ljudski stroj za razbijanje, kao što je Francis Ngannou. Sve to u procesu toga da postane prvi čovjek koji je tri puta obranio UFC-ovu teškašku titulu. I sve to dok radi kao vatrogasac u Clevelandu.

Ono što je on napravio nije bilo ništa drugo nego izvanredno i bila je čast i privilegija raditi kao komentator na toj borbi. Iskreno se nadam da ljudi shvaćaju da je u pitanju nevjerojatan tip i da ga uvažavaju jednako kao ja”, tekst je koji je Rogan postavio.

Lijepo je vidjeti kako Rogan shvaća što UFC ima na svom vrhu, a nadamo se kako će to sada napokon shvatiti i sama promocija čiji je zaposlenik.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI