Joe Rogan pokreće tjedni MMA show

UFCIZDVOJENA VIJEST 17.11.2017 11:45h Autor:

Joe Rogan

Popularni UFC-ov TV komentator, slavni komičar i voditelj najpopularnijeg američkog podcasta Joe Rogan, sprema neke nove projekte o kojima je nedavno izvijestio tijekom jednog od svojih podcasta, a tiču se borilačkog sporta.

Rogan je, nakon godina provedenih u istom studiju, prije nekoliko tjedana uredio novi podcast studio koji je vizualno gotovo identičan onom starom. Jedino je umjesto crvenog zastora, postavio crni, a ostatak “seta” je vrlo sličan onome na koji su njegovi gledatelji već naviknuti.

Uz novi “set” stižu i neke novotarije. Pa je tako govoreći u jednom od posljednjih podcasta najavio i tjednu emisiju koja će se baviti isključivo pregledom i analizom zbivanja u MMA svijetu. Po uzoru na “The MMA Hour” i “The MMA Beat” u produkciji MMAFightinga, ali i po uzoru na sve popularniji podcast Brendana Scauba “Big brown breakdown”, Rogan je odlučio pokrenuti nešto vrlo slično.

“Da, radit ću tjedni MMA show koji će biti posvećen analizi onoga što se dogodilo tijekom vikenda. Emitirat će se svaki tjedan. Mnogo toga se događa u MMA svijetu”, ustvrdio je Rogan ne želeći otkrivati druge pojedinosti.

Za sada nije poznato kada će krenuti s emitiranjem, niti kako će se zvati ovaj projekt. No, sigurno je da će imati mnogo poklonika s obzirom na popularnost “The Fight Compaignona” koji vodi zajedno sa svojim prijateljima Eddijem Bravom, Joeom Diazom, Bryanom Callenom i Brendanom Scaubom.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI