Joe Rogan otkrio jedini razlog zašto je još uvijek u UFC-u

UFCIZDVOJENA VIJEST 18.01.2017 11:32h Autor:

Dana White & Joe Rogan

Sad kad je komentator Mike Goldberg napustio UFC samo još jedna stvar drži njegovog nekadašnjeg kolegu Joea Rogana u kompaniji.

Goldberg je samo jedan od mnogobrojnih zaposlenika koji su dobili otkaz nakon što su braća Ferttita prošle godine prodali UFC Ariju Emanuelu i WME- IMG grupi. Dok je prodaja kompanije bila još samo glasina, Rogan je izjavio da će sto posto napustiti UFC u slučaju prodaje.

Nakon što mu je istekao ugovor, poznati komičar je ipak odlučio ostati u kompaniji još barem godinu dana. U nedavnoj epizodi svog “Joe Rogan Experience” podcasta Rogan je otkrio jedini razlog zašto je još uvijek u UFC-u.

“Ne znam što se događa u pogledu organizacije. Doslovno poznajem Danu (Whitea) i Dana je jedini razlog zašto sam još uvijek ovdje. Upoznao sam Arija. On je jako fin tip, jako je pametan i jako je uspješan. Želim im sve najbolje, navijam za njih sto posto. Očito, još uvijek sam u kompaniji. Volim ih. Čast mi je raditi za UFC.”

Dakle, Rogan još uvijek komentira isključivo na temelju poznanstva i dobrog odnosa s predsjednikom kompanije, Danom Whiteom koji je zadržao svoju poziciju unatoč prodaji. Kad ga je Brendan Schaub upitao hoće li napustiti kompaniju ako White ode, Rogan je još jednom potvrdio.

“O da! On je jedini razlog zašto sam tamo.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI