Joe Rogan: Ono što se dogodilo na UFC 193 eventu je sjajna stvar za MMA

UFC 23.11.2015 10:16h Autor:

Joe Rogan

Joe Rogan je najpoznatiji MMA komentator, a ugled koji je stekao u tom svijetu ponajviše može zahvaliti sjajnom razumijevanju ovog sporta. Iako Rousey vidi kao prijateljicu, on smatra kako je nokaut kojim je Holm osvojila titulu sjajna stvar za MMA.

"Kao osobi mi je žao zbog Rondinog poraza i svega što joj se dogodilo, ali Holly Holm je isto sjajna osoba. Njih dvije su sjajne natjecateljice i mislim da je u konačnici ono što se dogodilo na UFC 193 eventu sjajna stvar za ovaj sport. Bilo je to strašno iskustvo za Rondu i ja se s jedne strane osjećam loše zbog nje, ali s druge strane se osjećam sjajno zbog Holm", izjavio je Rogan na jednom od svojih podcasta.

UFC-ov komentator je bio prilično razočaran postupcima Rondinog trenera Edmonda Tarverdyana, posebno njegovom reakcijom kada je nakon prve runde hvalio njen nastup iako je ona prilično jasno bila lošija borkinja u prvih pet minuta.

"Sviđa mi se Edmond, nas dvojica smo stalno u kontaktu i ja uživam u našim razgovorima. Zagrlim ga svaki put kada se vidimo, ali ne sviđaju mi se njegovi postupci iz kuta. Nije bio iskren. Rekao joj je da je bila sjajna. Možda ju je htio psihološki podići, ali ona je u tom trenutku trebala tehnički savjet, trebala je nekoga tko bi joj rekao što je učinila krivo i kako će to popraviti. Mislim da je on više boksački nego MMA trener", poručio je Rogan.

Iako se trener bivše prvakinje našao na udaru brojnih kritika, u njegovu je obranu stao predsjednik UFC-a Dana White. On smatra kako je Tarverdyanu stalo do Rousey te da bi njihov cijeli tim trebao sjesti, razmisliti o tome gdje su pogriješili i pronaći način da to isprave.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI