“Znam da nije lako slušati nekoga tko komentira tvoje borbe. Drugačije bi bilo da je kritizirao moj prijenos borbe nekoga tko nije on ili njegov prijatelj, imalo bi puno više smisla. Meni osobno nije lako, posebno je teško komentirati borbe nekoga tko ti je prijatelj. Conora ne poznajem osobno, ali jako mi se sviđa i imam veliki respekt prema njemu.”

Rogan i McGregor do sada su imali samo profesionalni odnos i ovaj je rekao kako nikada nisu dulje porazgovarali. Ipak, pokušao je shvatiti razmišljanje UFC-ove zvijezde, a čini se kako je idućom izjavom također išao “spustiti loptu na zemlju”. Roganu svakako nije do prepucavanja, posebno ako želi Conora jednog dana vidjeti u svom Podcastu.

“Pokušavam se staviti u njegovu poziciju. Borba protiv Diaza bila je vraški dobra. Nisam je mogao komentirati kao da je prva borba, kad sam u sebi imao spoznaje iz prve borbe. Diaz je preživio oluju, pogodio ga, uzdrmao ga i onda ga završio na podu. To ne znači da Conor nije pobijedio u drugoj borbi. Bila je to jako neizvjesna borba, ali nisam smio izostaviti činjenicu da je prva borba postojala. On je sjajan tip, posebna i vrlo neobična osoba. Uvijek će ostati jedan od milijardu.”

Podcast Joea Rogana inače je najgledaniji na svijetu, a on u njemu kao goste ima razne osobe iz svijeta sporta, ali i društvenog života.