Joe Rogan ne želi gledati Conor vs. Khabib II: “Želim vidjeti Fergusona protiv Nurmagomedova!” (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 17.10.2018 10:17h Autor:

Screenshot

Slavni UFC-ov komentator i uspješni podcaster Joe Rogan ne želi gledati revanš između Conora McGregora i Khabiba Nurmagomedova. U jednom od posljednjih izdanja svog popularnog podcata “Joe Rogan Experience” je ustvrdio da bi sada više volio vidjeti Fergusona u ulozi izazivača.

“Svi govore o revanšu s Conorom, posebno jer bi financijski to bila fantastična borba. Ali samo financijski. Ako pogledate što se u tom meču dogodilo, koliko je to dominantna pobjeda bila. Conor je bio dobar samo ju jednoj rundi, u trećoj. Osim toga, Khabiba ga je izdominirao. Gledajte, bacio ga je u nokdaun u drugoj, ubio je boga u njemu u četvrtoj. U trećoj je Conor bio dobar jer se odvijala na nogama”, izjavio je Rogan.

UFC 229 je ostvario 2.4 milijuna PPV prijenosa što je najbolji rezultat u povijesti slobodne borbi i naravno UFC-a. Vjeruje se da bi revanš bio još znatno uspješniji. No, Rogan kaže da gleda stvari iz sportske, a ne iz financijske strane…

“Sve je moguće, pogledajte meč protiv Diaza u kojem se isto dogodilo pa se McGregor vratio i pobijedio u revanšu. Trenutačno vlada mišljenje da je Conor bio previše izvan svega. Nije ga bilo dvije godine, nije bio svoj, tu je i ring rust… Dajte mu revanš. Gledajte, financijski to je brutalno! Ovo je već bilo najbolje prodano u povijesti UFC-a. Više od 2.4 milijuna prodanih PPV prijenosa, to je nevjerojatno. To je strašno!”, objašnjava svoje razmišljanje UFC-ov komentator i analitičar.

No, kao što smo rekli na startu, Rogan smatra da Tony Ferguson sada zaslužuje svoju priliku, a ne Conor.

“Mislim da se potrude, da mogu nagovoriti obojicu na revanš. Ali ja ne želim gledati to! Ja želim vidjeti Tonyja! Ja želim Tonyja protiv Khabiba!”, zaključuje.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI