Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Joe Rogan na rubu otkaza u UFC-u zbog verbalnog napada na novinarku! | Fight Site

Joe Rogan na rubu otkaza u UFC-u zbog verbalnog napada na novinarku!

UFC 07.06.2011 09:57h Autor:

Joe Rogan

Hoće li popularni komentator dobiti otkaz ili će sve ostati samo na ukoru, vidjet ćemo kroz nekoliko dana. Danas se oko cijele stvari izjasnio i Dana White.

Sve je počelo primitivnim ispadom Quintona “Rampagea” Jacksona koji se nakon meča protiv Matta Hamilla na seksistički način obratio MMA novinarki portala Heavy.com. Među ostalim joj je poručio da bi joj najradije “zagnjurio glavu među grudi”.

U njezinu su obranu stali kolege novinari, a posebno se u osudi ovakvog ponašana istaknula kolumnistica Yahoo Sportsa, Maggie Hendricks. Ona je Rampagea nazvala primitivcem i tražila da se oštro kazni od strane UFC-a.

UFC-ov komentator, Joe Rogan, ponašanje borca nije vidio previše upitnim, nego je rekao kako sve to spada u njegov image. Umjesto osude Rampagea, on je poručio novinarki Hendricks da se ponaša kao je “jedan dio ženske anatomije” (op.a. vagina).

“Rampage nekada pretjera i ponekad jednostavno izjavi stvari koje ne bi trebao. Također smatram da je to dio njegovog šarma. Pa on nije jebeni zubar, nego se radi o borcu u kavezu. Smatram da je Rampage osebujna ličnost, no također smatram da se ova novinarka ponaša kao ‘pi..ka'”, stajalo je u Roganovom postu na jednom forumu.

On se nakon ove opaske ipak ispričao novinarki, no očito malo prekasno. Hendricks je javno zatražila da ga se otpusti iz UFC-a, a u petak se napokon izjasnio i predsjednik UFC-a Dana White.

Prije toga je glasnogovornica UFC-a, Caren Bell, privatno nazvala Hendricks i ispričala joj se u ime cijele organizacije.

“Joe Rogan je nedavno dao uvredljivu izjavu koja ne odražava stav UFC niti na koji način. Ja ću o ovoj stvari osobno razgovarati s Roganom”, stoji u priopćenju Dane Whitea.

Hoće li popularni komentator dobiti otkaz ili će sve ostati samo na ukoru, vidjet ćemo kroz nekoliko dana…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI