Joe Rogan na primjeru Fedora upozorava mlade borce: Izbjegavajte ratove i borite se pametno!

UFCIZDVOJENA VIJEST 27.01.2019 11:05h Autor:

Joe Rogan

Borbu Ryan Badera i Fedora Emelianenka prokomentirao je i Joe Rogan koji je Bellator 214 priredbu u društvu prijatelja gledao uživo na Fight Companion izdanju svog popularnog podcasta.

UFC-ov komentator je prije svega bio impresioniran tehnikom Badera koji je savršeno preciznim udarcem nokautirao legendarnog Rusa nakon samo pola minute osvojivši Bellatorov turnir i pojas teške kategorije.

“Je li ovo dokaz da Fedor ne može primiti udarac, ili je ovo bio savršeni udarac? Ja mislim da je oboje, ali k vragu to je bio savršeni udarac.”

“Pogledajte kako je to učinio. Jako zanimljivo. Savršeno ga je uhvatio. Gledajte što je napravio. Stvarno mi se sviđa. Spustio je lijevo rame i bacio ruku u čudnom luku, gledajte. Bio je ovako- napola direkt, napola kroše. I uhvatio ga je na samom kraju udarca.”

Rogan je također iskoristio Fedorov primjer da upozori sve mlade borce kako trebaju izbjegavati otvorene razmjene i primanje nepotrebnih udaraca koji će ih kasnije u karijeri koštati izdržljivosti.

“Ne volim nikome govoriti ‘rekao sam ti’, ali ovakve stvari uvijek pokušavam naglasiti mladim borcima. Nemojte dopustiti da vas ponese trenutak i nemojte završiti u ratovima. Jer doći će vrijeme kada će taj račun doći na naplatu, a vi nećete imati novca. Ako se borite pametno i proračunato… Tko prima najmanje udaraca u MMA-u? Definitivno možete izdvojiti Bena Askrena, ali on se nikada nije borio s borcima UFC kalibra u vrhuncu forme. Samo izbjegavajte (otvorene razmjene), napravite što god možete.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI