Joe Rogan: Mislim da GSP neće pobijediti Bispinga, niti braniti naslov ako uspije

UFCIZDVOJENA VIJEST 03.04.2017 11:02h Autor:

Georges St-Pierre & Michael Bisping

Bivši prvak UFC-a u velter kategoriji, Georges St-Pierre, u narednim će se mjesecima konačno vratiti borbama nakon više od tri godine izvan akcije. U povratničkoj borbi GSP će napasti prvaka srednje kategorije, Michaela Bispinga, što je poremetilo planove ostalih izazivača u diviziji do 84 kg.

UFC-ov komentator, Joe Rogan, smatra da je ova borba sama po sebi zanimljiva, ali ne odobrava Što će Kanađanin preskočiti prvog izazivača, Yoela Romera.

“Stvarno bih volio vidjeti da Yoel Romero dobije priliku boriti se za naslov”, rekao je Rogan na Five Rounds Podcastu. “Znam da sada čeka zbog borbe između Michaela Bispinga i Gerogesa St-Pierrea. Ja mislim da je to zanimljiva borba, ali mi se ne sviđa u smislu poretka unutar divizije. U tom pogledu njihova borba uopće nije dobra jer su čitavu srednju kategoriju stavili na čekanje.”

St-Pierre će se protiv Bispinga po prvi put boriti u srednjoj kategoriji i Rogan ne vjeruje da će osvojiti naslov, niti da ga planira braniti u slučaju da ipak nekako savlada Britanca.

“Mislim da neće (osvojiti pojas) i da se neće ( zatim boriti s Andersonom Silvom). Ako osvoji pojas mislim da će ga se odreći i tražiti neku novu unosnu borbu. To je moje nagađanje.”

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI