Joe Rogan ima revolucionarno rješenje za “pikanje u oči”

UFC 20.06.2011 10:38h Autor:

Justin Wilcox - ozlijeđeno oko

Nakon što smo i ovaj vikend vidjeli prekid meča zbog nenamjernog uboda prstom u oko, oglasio se UFC-ov komentator.

UFC-ov komentator Joe Rogan se razočaran ishodom dvoboja Justina Wilcoxa i JZ Cavalcantea odlučio baciti u izumiteljske vode. Nakon što je JZ slučajno upiknuo Wilcoxa u oko i tako uzrokovao prekid meča, Rogan se oglasio na jednom forumu s revolucionarnom idejom kako u budućnosti spriječiti takve nemile događaje.

“Uživao sam u dvoboju Wilcoxa i JZ-a sve do te nesretne ozljede oka i tada mi je sinula ideja. Uvijek imamo problema s otvorenim rukavicama, pa razmišljam, ne bi li mogli dizajnirati rukavice koje bi imale i pokrivene vrhove prstiju. I dalje bi problem bio palac, no vjerujem da bi spriječili većinu ovakvih nemilih situacija koje nastaju kada se borac pokušava odgurnuti od svog protivnika”, napisao je inovativni Rogan i nastavio objašnjavati svoju ideju.

“Ta rukavica bi imala nekakav kožni dio koji bi išao preko prstiju, no sa strane bi bio elastičan kako bi borci mogli uhvatiti protivnika. Možda bi to čak poboljšalo ‘grip’ jer se prsti ne bi toliko znojili. Očito je da postoji velik problem s otvorenim rukavicama, a nisam čuo da je netko došao na neko pametnije rješenje. Mislim da bi ovo moglo biti funkcionalno.”

Hoće li njegov gazda, Dana White, prihvatiti sugestiju svog komentatora i hoćemo li uskoro vidjeti ovakve rukavice, tek je za vidjeti. Činjenica jest da u posljednje vrijeme ima jako puno problema s ozljedama očiju upravo zbog otvorenog tipa rukavica.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI