Joe Martinez postaje službeni UFC-ov najavljivač (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 16.10.2014 17:59h Autor:

Joe Martinez

Bivši najavljivač WEC organizacije, trenutno zaposlen u irskim Cage Warriorsima, Joe Martinez, pridružiti će se Bruceu Bufferu , kao stalni UFC-ov najavljivač. Martinez je do sad već odradio tri UFC eventa, ali kao zamjena Bufferu.

Ako je vjerovati jednom od autora emisije UFC Tonight, Joe Martinez je potpisao ugovor s UFC-ov na devet evenata te bi na njima trebao odraditi posao službenog najavljivača. Koliko je poznato, svih devet evenata trebalo bi se održati u 2015. godini, no još nije poznato gdje bi oni trebali biti locirani.

Martinez je ostao poznat kao službeni najavljivač WEC organizacije, a nakon njene fuzije s UFC-ov bio je slobodan, sve dok nije dobio posao u možda najboljoj europskoj organizaciji, irskom Cage Warriorsu. U UFC-u je do sad radio na tri eventa, svaki put kao zamjena Bruceu Bufferu, koji je iz određenog razloga bio onemogućen te je imao sličan status kao engleski najavljivač Andy Friedlander.

UFC-ovi eventi na kojima je nastupio su bili Ultimate Fighter Smashes finale u Australiji, prvi ovogodišnji Fight Night u Singapuru te ovoljetni Fight Night na Novom Zelandu. Martinez također ima ugovor s boksačkom organizacijom "Golden Boy Promotions", u vlasništvu Oscara De La Hoye.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI