Joanne Calderwood nastupa u Poljskoj

UFC 20.02.2015 17:35h Autor:

Joanne Calderwood

UFC Fight Night 64, koji će se održati u poljskom Krakowu, dobio je još jednu žensku borbu na svoj program. Tako će na svom kontinentu nastupiti velika škotska zvijezda, Joanne Calderwood, a protivnica joj je debitantica, Maryna Moroz.

Mora se priznati kako je ovom objavom vjerojatno najviše laknulo UFC-ovim matchmakerima, koji su protekli tjedana imali pravi teror od strane fanova Jojo Calderwood, koji su bombardirali njihove profile na društvenim mrežama zahtjevima da Joanne napokon dobio ugovoru borbu.

Sad se to i dogodilo, no ime protivnice nije atraktivno koliko se očekivalo. UFC je već jednom iznenadio, namijenivši joj Japanku Seo Hee Ham, koji je lako savladala, a sad joj dolazi još jedna debitantica. Prilično iznenađujuće za djevojku koja je bila druga nositelja u 20. sezoni Ultimate Fightera te je trenutno šesta na UFC-ovoj ljestvici.

No, Maryna Moroz je zapravo vrlo opasna 23-godišnja Ukrajinka. Sa 170 centimetara je čak viša od Calderwood, koja se do sad uvijek pouzdala u svoju visinu, a do sad je nastupila pet puta te ostvarila pet pobjeda i to sve prekidom. Ukoliko su JoJo savlada, doći će na profesionalni skor od 10-0.

Ovo je deseta potvrđena borba, i druga u ženskoj slamka kategoriji, za event koji, 11. travnja u Krakow Areni, predvode Mirko Filipović i Gabriel Gonzaga.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI