Joanna smatra kako Gadelha treba još jednu pobjedu prije nego se može boriti protiv nje

UFCIZDVOJENA VIJEST 15.12.2015 21:15h Autor:

Joanna Jedrzejczyk

Dana White je potvrdio kako će se Claudia Gadelha iduća boriti za UFC prvakinju u slamka kategoriji. Nositeljica pojasa ipak smatra kako bi se Brazilka trebala još barem jednom boriti prije nego se pokuša revanširati njoj.

Joanna Jedrzejczyk uspješno je prošli mjesec obranila titulu prvakinje protiv Valerie Leteorneau, a ovaj je vikend iz prvog reda gledala borbu Rose Namajunas i Paige VanZant. Nakon borbe je saznala i ime one s kojoj će se ona susresti, a to je Claudia Gadelha.

“Meni je svejedno tko je idući, a ako je to Claudia, u redu. Ja sam ionako već na vrhu, nemam zašto ikoga birati”, prokomentirala je odluku Joanna, no onda dodala kako ipak ne misli da je to u redu:

“Svi se žele boriti protiv prvaka, to je normalno, pa tako i ona. Ali, ona je imala samo jednu borbu u 2015. godini i ne vidim smisao da mi ona bude iduća protivnica. Ona bi prije toga trebala odraditi još jednu borbu.”

Naravno, jedan od razloga za to je i njihova borba za izazivačicu, koja se održala prije točno godinu dana. Poljakinja je slavila podijeljenom odlukom, a veliki broj MMA fanova i dalje misli kako je odluka bila nepoštena prema Gadelhi, koja je današnju prvakinju rušila čak sedam puta te potpuno kontrolirala gotovo pola borbe.

“Podijeljene odluke su tako česte, da ih teško i pobrojati. Ja sam pobijedila u toj borbi i vrijeme da ona prestane prigovarati oko toga. Uostalom, prošlo je 12 mjeseci i ja sam sada jedna potpuno druga osoba i borkinja. Naravno, ona je i dalje teška protivnica i s razlogom je broj jedan na ljestvici. No, ja sam sad na jednom potpuno drugom nivou”, Joannin je komentar na to.

Onda neka hrabro stane pred Gadelhu i to dokaže. Jer prošla borba bila je odlična i za publiku, pa neka sumnje kako će i ovog puta biti takva, a pobrati će i zanimanje publike, što je uostalom UFC-u najvažnije.

 

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI