Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Joanna potvrdila dominaciju: Nitko mi neće oduzeti ovaj pojas! (VIDEO) | Fight Site

Joanna potvrdila dominaciju: Nitko mi neće oduzeti ovaj pojas! (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 14.05.2017 14:46h Autor:

Joanna Jedrzejczyk

Nakon najbolje borbe u dosadašnjoj karijeri, Joanna Jedrzejczyk je uvjerena kako ne postoji djevojka koja joj može oduzeti pojas UFC-ove prvakinje.

Mnogi su očekivali kako je Jessica Andrade ona koja će prekinuti niz najbolje borkinje svijeta, no Joanna je pokazala koliko je dodatno napredovala otkako trenira u American Top Teamu. Pobjeda je bila uvjerljiva, no pomoglo je to što je ona bila u potpunosti fokusirana kroz svih 25 minuta.

“Njeni udarci bili su opasni, ona je jako snažna borkinja. Morala sam biti oprezna i cijelo vrijeme visoko držati ruke, i uspjela sam dominirati od prve do posljednje sekunde borbe. Jako sam zadovoljna, jer sam na kraju prošla tek s nekoliko masnica i ožiljaka.”

Očekivalo se kako bi eksplozivnost Jessice Andrade mogla biti opasnost po Joannu, no kvalitetnom taktikom joj gotovo uopće nije dozvolila približavanje na distancu s koje bi je mogla ugroziti. I to sve nakon što je tjednima ova borba najavljivana kao njen najveći ispit u dosadašnjoj karijeri.

“Ovo je svakako bio jedan od mojih najvećih izazova. No, mislim kako sam se borila i protiv kvalitetnijih borkinja od nje. Znam kako se nositi s rizikom i s pritiskom u određenim trenucima. Zbog toga i jesam prvakinja. Prošla sam kroz jako puno borbi, a svakom sve više napredujem i to se vidi svakim mojim nastupom.”

Već prije borbe je izjavila kako nikome neće dozvoliti da joj uzme njenu bebu, time se referirajući na UFC pojas. Nakon još jedne uvjerljive obrane, čini se kako je ta izjava na mjestu, posebno u neko skorije vrijeme.

“Nisam se šalila kad sam to rekla. Kad sam postala UFC borkinja, vidjela sam to kao veliku priliku koju ne smijem prokockati. Svakom borbom razmišljam o tome u kakvoj sam situaciji. Sada vjerujem kako sam rođena da budem prvakinja te da sebe i ljude oko sebe time činim sretnima. Treniram da bih uživala svaki dan u tome što radim i ovo je ono što ja volim. I da, uvjerena sam da mi nitko ne može oduzeti ovaj pojas.”

Teško je očekivati da itko trenutno može savladati vjerojatno najbolju MMA borkinju koja se pojavila u ovome sportu do sada. Joanna nije znala ništa o tome tko bi joj mogla biti iduća protivnica i kada bi se mogla vratiti, no vjerojatno će ove godine odraditi još barem jednu borbu. Rekla je samo kako ne bi imali ništa protiv ponosno nastupiti u Madison Square Gardenu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI