Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Joanna: Nikada nisam tapkala! Šalite se?! | Fight Site

Joanna: Nikada nisam tapkala! Šalite se?!

UFCIZDVOJENA VIJEST 07.11.2017 08:58h Autor:

Screenshot

Joanna Jedrzejczyk je proteklog vikenda na UFC-u 217 ostala bez pojasa prvakinje u slamka kategoriji. Bolja od nje prekidom u prvoj rundi bila je Rose Namajunas prekinuvši tako uz Demetriousa Johnsona najveću dominaciju jednog sportaša u elitnoj promociji.

Koban za Jedrzejczyk je bio lijevi kroše koji ju je bacio u nokdaun, da bi Namajunas posao dovršila kanonadom GNP udaraca. U jednom trenutku, dok je primala udarce, prvakinja je tapkala što je primjetila najprije Namajunas, a zatim i sudac u kavezu. Dvoboj je zato prekinut zbog predaje, a ne radi tehničkog nokauta.

No, sada već bivša prvakinja se ne miri s tom činjenicom. U razgovoru za MMAFighting je demantirala predaju i “pravila se ludom” oko čitave stvari…

“Netko je rekao da sam tapkala, nikada nisam tapkala. Šalite li se? Vjerojatno sam pokušala ustati, ali nisam uspjela. To je za mene bio trenutak sekunde”, odgovara Jedrzejczyk i dodaje:

“Znam da je prošlo neko vrijeme od udarca do GNP-a na parteru, kada sam se okrenula u poziciju kornjače. Ali za mene te to bio tek dio sekunde. A znam da je bilo duže. Kada si unutra, izgleda totalno drugačije nego što ljudi misle.”

Snimka ne laže, no Poljakinja je ostala pri svome…

“Nisam tapkala, nisam tapkala… Čula sam tu teoriju, čula sam već dva puta, ali dajte molim vas. Nisam tapkala. Vjerojatno sam pokušala ustati”, odgovara i dodaje:

“Nisam znala uopće što se događa u tom trenutku vjerojatno. Moje tijelo. Nisam mogla dobiti balans natrag, razumijete? Ali nisam tapkala. Nikada nisam tapkala i nisam tapkala.”

S obzirom da je nekoliko trenutaka ranije primila težak kroše, nedostatak sjećanja da je jasno predala dvoboj tapkanjem ćemo pripisati tome. No, Jedrzejczyk će ipak na koncu morati pogledati snimku meča koja jasno pokazuje da je lijevom rukom tapkala i na taj način označila sucu da prekine dvoboj.

Uostalom, pogledajte i sami…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI