Joanna: Nikada neću reći da je Rose najbolja! (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 30.07.2018 09:27h Autor:

Joanna Jedrzejczyk (Instagram)

Bivša UFC prvakinja u slamka kategoriji Joanna Jedrzejczyk se napokon vratila na pobjedničke staze nakon dva poraza od aktualne prvakinje Rose Namajunas. Poljakinja je proteklog vikenda u Calgaryju, na UFC on FOX priredbi, slavila protiv Tecie Torres jednoglasnom odlukom sudaca što ju je učinilo izuzetno sretnom jer je jako dugo čekala na novu UFC pobjedu.

No, to ipak ne znači da se u međuvremenu naučila skromnosti i drugim vrlinama koje bi trebale krasiti borkinje i borce koji pretendiraju biti MMA velikani. Na press konferenciji poslije UFC on FOX priredbe je ponovno zvučala arogantno i potpuno nerealno ponovivši svoju teoriju da Namajunas nije prava šampionka.

“Nikada neću reći da je ona najbolja. Nikada, a ni tada. Ona želi da je poštujem? To mora zaslužiti. Ako želi bježati od mene, UFC će napraviti privremeni naslov. Govorila je nešto o tome da se boji da će se Conor McGregor pojaviti kao u Brooklynu i napraviti problem. To se neće dogoditi. Rose, nemoj se brinuti. Molim te, samo se bori protiv mene. Samo se sučeli s najboljom. Trebala bi se boriti i s Jessicom Andrade”, poručuje Poljakinja koja je dva puta zaredom izgubila od Namajunas – prvi put teškim nokautom, drugi put na bodove.

“Ako se ne želiš boriti, ja ću te naganjati. Samo drži taj pojas, jer dolazim po tebe. Dok ne pristaneš na meč. I to je to”, dodaje Jedrzejczyk.

Podsjećamo da je Poljakinja u prvom meču tapkala na udarce što je nezapamćeno u jednom dvoboju za titulu prvaka. Kasnije nije htjela priznati čin koji su svi jasno vidjeli. Nakon drugog meča je poljskim mečevima otkrila “kako je Dana White bio šokiran odlukom sudaca koja je otišla na stranu Namajunas”, iako je odluka bila jasna i čista.

Jedrzejczyk sada želi da UFC organizira meč za privremenu prvakinju.

“Znam koliko sam odana ovoj kompaniji. Svi bi trebali biti poput mene. Svi bi trebali poštovati sve što ljudi iz UFC-a rade za ovaj sport. Trebali bi se svi poštovati i međusobno jer radimo za isti brend, za UFC, najbolju organizaciju na svijetu. To je to. Ako je Rose ozlijeđena, OK. ali ako se samo ne želi boriti, ako se želi odmarati, neka kaže tako. Onda će UFC organizirati meč za privremenu  prvakinju”, objašnjava.

Čitav intervju s Joannom Jedrzejczyk pogledajte u videu:

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI