Joanna napala novinara nakon pitanja o McGregoru: Želiš ga ti vrijeđati? Hajde stani ovdje pred kameru pa ga vrijeđaj (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 16.09.2018 16:18h Autor:

Joanna Jedrzejczyk

Nemojte Jonnu Jedrzeyjczyk tražiti prognozu borbe ili da kritizira ponašanje svojih kolegi jer bi vas bivša prvakinja UFC-ove slamka kategorije mogla dovesti u neugodnu situaciju, kao što je to napravila jednom ruskom novinaru.

Poljakinja je gostovala na UFC-ovoj priredbi u Moskvi gdje je dala intervju koji nije pošao po planu za jednog od članova medija. Nakon što je odbila prognozirati nadolazeću borbu Conora McGregora i ruskog prvaka Khabiba Nurmagomedova novinar ju je tražio da komentira McGregorov ponašanje na što je Joanna poludjela.

“Što, želiš sada ovdje vrijeđati Conora McGregora? Želiš ga vrijeđati? Hajde, dođi ovdje, vrijeđaj Conora McGregora pred kamerom”, rekla je Joanna novinaru koji je došao i stao pored nje da bi ona zatim njega kratko intervjuirala.

“Nije li on bio prvak u dvije kategorije… Zašto govoriš da više priča nego što radi?”, upitala je Jedrzejczyk novinara i na kraju razgovora dodala:

“Rekla sam ti, podupirem obojicu. Oni su moji kolege i nemam prognozu za tu borbu. Ti si Rus i želiš ovdje vrijeđati McGregora. Ne bi trebao to raditi.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI