Joanna kaže da zna nešto što drugi ne znaju: “Poslije pobjede protiv Torres ponovno napadam titulu”

UFCIZDVOJENA VIJEST 09.05.2018 11:15h Autor:

Joanna Jedrzejczyk (Instagram)

Joanna Jedrzejczyk se još uvijek nije oporavila od drugog poraza od Rose Namajunas. To je sasvim očito jer i dalje živi u svom svijetu u kojem je ona i dalje prvakinja UFC-ove slamka kategorije. Ili je barem jednako važna. Pa je tako izjavila u posljednjem intervjuu “da očekuje novu priliku za napasti titulu ukoliko pobijedi Teciju Torres u meču koji je očekuje”.

“Vrlo sam sretna što se mogu boriti protiv Tecije. To je dobra stvar jer se ona već borila protiv Jessice Andrade u svojoj posljednjoj borbi. I izgubila ju je. Ali Jessica Andrade će biti izazivačica Rose Namajunas. Tako da sam vrlo sretna što ću se boriti protiv Torres i dobiti šansu za napad na titulu odmah poslije ovog  meča”, izjavila je Poljakinja govoreći u emisiji “The MMA Hour” očito vjerujući da joj pripada i treća šansa protiv Namajunas iako je dva puta čisto izgubila.

“To je moj plan. Znam više nego što to vi znate i vrlo sam sretna što sam dobila ovaj meč. Tecia Torres je pravi ratnik, a i to je razlog zbog kojeg sam sretna što ćemo se boriti. Trenirala je dugo vremena u ATT-u, napustila je tim prije godinu dana. Mislim da će ovo biti interesantan i kvalitetan meč”, dodaje Jedrzejczyk sugeriravši da već postoji dogovor između nje i UFC-a.

“Vjerujem da ću dobiti šansu napasti titulu poslije ove borbe. Možda će mi trebati i više borbi da vratim pojas. Ali vratit ću ga, bit će ponovno moj. Pazite što vam govorim…”, dodaje i zaključuje.

Prije dva poraza od Namajunas, Jedrzejczyk je pet puta uspješno obranila svoj pojas UFC prvakinje protiv Jessice Penne, Valerie Letorneau, Claudije Gadelhe, Karoline Kowalkiewicz i Jessice Andrade. Smatra je se najuspješnijom UFC borkinjom u povijesti slamka kategorije.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI