Joanna Jedrzejczyk: Voljela bih se boriti protiv Waterson, no ona sigurno nije moja iduća protivnica

UFCIZDVOJENA VIJEST 29.01.2017 14:38h Autor:

Joanna Jedrzejczyk

Iako su se mnogi mediji raspisali s pretpostavkama da će Michelle Waterson biti iduća UFC-ova izazivača slamka kategorije, prvakinja je to negirala, iako ona osobno ne bi imala ništa protiv te borbe.

Nakon što je Joanna Jedrzejczyk obavijestila kako se nalazi u Americi, gdje u American Top Teamu započinje kamp za svoju iduću borbu, odmah su krenule insinuacije o tome tko će joj biti protivnica i nekako je u prvi plan iskočila Michelle Waterson. Prvakinju su mediji uhvatili u Denveru da zatraže mišljenje o tome.

“Postoje glasine kako ću se boriti protiv Michelle Waterson, vjerojatno na UFC 210, no u tome nema istine. Iznenađena sam bila, jer sam dobila jako puno telefonskih poziva koji su me tražili informaciju o tome. Na kraju sam nazvala Seana Shelbya da pitam što se događa. I ne, neću se boriti protiv Michelle Waterson, barem ne u svojoj idućoj borbi. Sutra se vraćam na Floridu i krećem s treninzima, no informaciju o protivnici i datumu te lokaciji još uvijek čekam”, rekla je.

Ipak, nakon što smo vidjeli impresivnu pobjedu nad Paige VanZant i nakon što je UFC počeo masovno promovirati Waterson, činjenica je da s bivšom Invicta prvakinjom imaju zanimljive planove.

“Michelle Waterson je sjajna i ne bih imala ništa protiv boriti se protiv nje, no još nije njen red. Imala je tek jednu borbu nakon što je bila dugo ozlijeđena i sigurno će UFC s njom još malo pričekati”, uvjerena je prvakinja.

Waterson je nedavno dobila dugometražni dokumentarac koji se nalazi na Fight Passu, a uskoro bi mogao biti prikazan i na Fox Sportsu. Također, ovog vikenda u Denveru je prvi puta bila studijski komentator nekog UFC eventa, tako da je činjenica da je promociji drago ovu borkinju imati iza kamere.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI