Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Joanna Jedrzejczyk: Rose Namajunas je osoba s mentalnim problemima! | Fight Site

Joanna Jedrzejczyk: Rose Namajunas je osoba s mentalnim problemima!

UFCIZDVOJENA VIJEST 26.10.2017 21:38h Autor:

Joanna vs. Rose

Joanna Jedrzejczyk nastavila je s niskim udarcima prema svojoj idućoj protivnici, Rose Namajunas. Ovog puta se dotakla njenog mentalnog stanja.

Poljakinja je već ranije nekim izjavama insinuirala kako Rose baš i ne smatra “najbistrijom” osoba, no tijekom jučerašnjeg konferencijskog telefonskog razgovora s medijima, to je odvela na jednu dalju razinu. Namajunas je već ranije izjavila kako ne voli medijske akcije te da bi najradije da može bez njih, a Joanna je to prokomentirala na ne baš ugodan način.

“Nisi htjela odrađivati dodatne medijske aktivnosti, kako ti misliš biti prvakinja i odgovoriti na takve stvari? Znaš što? Ti si mentalno slaba osoba. Mentalno si nestabilna, već sada si slomljena, a ja ću te u borbi slomiti do kraja”, citiramo prvakinju, koja je još dodala: “Imaš nekih osobnih problema, no ja ću ti pokazati što su zapravo tvoji problemi. Nikad nećeš postati prvakinja!”

Takve riječi nisu lako pale izazivačici, koja je već ranije pričala o svom životu te koja je otkrila kako nije imala niti malo lako odrastanje. Posljednji problemi sa zaručnikom Patom Barryem također nisu nikako mogli pomoći cijeloj situaciji, no Rose se izvukla iz toga i spremna je napasti titulu.

“Nisam sigurna je li u pitanju neka kulturna razlika ili nešto slično tome, no ja ovako nešto ne mogu olako prihvatiti. Moja obitelj je bila rasturena na razne načine. Otac mi je preminuo, a nikada niti nije bio u mom životu na pravi način, budući da je bolovao od shizofrenije. To je nešto s čime se moja cijela obitelj borila još otkako se sjećam. Ova borba mi puno znači, nije u pitanju samo pojas. Ovo je više od toga i želim inspirirati ljude da rade ono što ih čini sretnima te da mogu pobijediti svaki problem koji im se pojavi”, odgovorila je Namajunas.

Namajunas se pokazala vrlo stabilnom u svojoj posljednjoj borbi, kad je atraktivno nogom u glavu savladala Michelle Waterson. Vidjet ćemo koliko može u borbi protiv Joanne, koja do sada u niti jednoj svojoj borbi nije bila niti ozbiljno ugrožena.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI