Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Joanna Jedrzejczyk: Rose Namajunas je lažnjak, nije ona nikakva prvakinja | Fight Site

Joanna Jedrzejczyk: Rose Namajunas je lažnjak, nije ona nikakva prvakinja

UFCIZDVOJENA VIJEST 28.07.2018 10:15h Autor:

Joanna Jedrzejczyk

Joanna Jedrzejczyk će nakon sedam borbi za titulu, danas po prvi puta od 2014. godine nastupiti u borbi koja nije za titulu. Teciu Torres smatra tek jednom smetnjom na njenom povratku na vrh, gdje je trenutno Rose Namajunas. U pitanju je borkinja koja ju je dva puta savladala, no Poljakinja za nju bez problema kaže kako je lažnjak.

Ako netko od članova UFC-a ima velikih problema s vlastitim egom, to je vjerojatno bivša prvakinja slamka kategorije. Prije nekoliko mjeseci morali smo prokomentirati njeno ponašanje nakon drugog poraza od Rose Namajunas, a čini se kako je tako nešto i dalje drži. Barem ako ćemo gledati po izjavi koju je dala sportskoj redakciji britanskog BBC-a.

“Ja sam i dalje najbolja na svijetu, nebitno o tome što se govori, ja sam pobijedila posljednju borbu. Borba je otišla do odluke, a onda samo treba pogledati udarce. Ja sam ih pogodila 130, a ona tek 80. Budimo realni. No dobro, neka i bude da me je pobijedila u obje borbe. Prvakinja je, odlična je borkinja, ali nije niti blizu mog nivoa”, izjavila je Joanna na račun Namajunas, koja ju je savladala dva puta. Ipak, ona niti preko prve borbe još uvijek nije prešla i priznala kako je njena protivnica bila bolja:

“Suci su joj pomogli, moje skidanje kilograma joj je pomoglo. U prvoj borbi joj se posrećilo i nije mi problem to svaki put ponoviti, koliko god me ljudi mrze zbog toga. Znam tko sam i što mogu i znam da ću ponovno biti na vrhu.”

Uvjerena je da bi ju današnja pobjeda protiv Tecie Torres trebala vratiti u borbu za titulu, iako zapravo nitko ne priča o tome kao o mogućnosti. Teško je zaključiti je li u pitanju samopouzdanje ili neke vrsta deluzivnog razmišljanja uzrokovanog upravo spomenutim problemima s egom. No, svakako joj ne trebaju izjave kao što je iduća, posebno ako se odnose na borkinju koja ju je dva puta savladala.

“Nije mi važno kod koga će biti pojas. Želim savladati Teciu Torres i dobiti borbu za titulu. Čujem da je Rose ozlijeđena, a zapravo se ne bori protiv Jessica Andrade jer se boji da će ostati bez pojasa. Nije ona nikakva prvakinja, ona je lažnjak.”

Tecia Torres ima zadatak pokušati napokon primiriti taj ego, ako je to na ikoju način moguće. Jer teško da će uspjeti napraviti pravi povratak sve dok se pomiri s onim što se dogodi i prihvati da je dva puta zasluženo poražena.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI