Joanna Jedrzejczyk otkrila: UFC mi je obećao kako se u idućoj borbi borim za titulu

UFCIZDVOJENA VIJEST 17.11.2017 19:35h Autor:

Joanna Jedrzejczyk

Joanna Jedrzejczyk je poljskim medijima otkrila kako je već razgovarala s UFC-om, odnosno s ljudima iz promocije koji su joj potvrdili kako će odmah u idućoj borbi dobiti priliku vratiti pojas. No, to ne znači kako će u pitanju odmah biti revanš protiv Rose Namajunas.

Jedrzejczyk nije uspjela doći do pobjede u borbi koja bi ju izjednačila s Rondom Rousey. Zaustavljena je baš kada je trebala potvrditi svoj zvjezdani status, a to nikako nije lako za proći u karijeri. Nakon borbe se vratila u Poljsku, gdje provodi vrijeme sa svojim bližnjima, no i svaki dan razmišlja o povratku, kao i o svojim ambicijama, koje su i dalje iste.

“Znam što želim u životu. Isto što sam željela protekle dvije godine, isto što sam željela 14 godina koliko traje moja karijera, a isto će biti i iduće godine. Ja potvrđujem svoje riječi, nisam netko tko samo priča. Već sam razgovarala s UFC-om i sve za moj povratak je spremno. Moja iduća borba će biti za titulu. Ne znam želi li se Rose boriti za mjesec dana, u siječnju ili u veljači, no ja ću prvo provesti dva mjeseca u Poljskoj s obitelji”, rekla je u razgovoru tijekom gostovanja u jednom poljskom sportskom showu.

Odmah je potvrdila kako to ne znači da promocija planira odmah organizirati revanš nje i Namajunas. Ona je spremna prepustiti mjesto drugoj izazivačici, pa se vratiti tek protiv pobjednice te borbe, nakon što odradi sve što ima isplaniramo ispred sebe te taj već spomenuti odmor.

“Imam i podosta medijskih obaveza, za par dana tako putujem u Kinu. To također spada u moj odmor. Kao što sam rekla, ukoliko se Rose želi boriti u idućim mjesecima, neka se bori protiv prve slobodno izazivačice, nije mi bitno kod koga će biti pojas kada se budem ponovno borila za njega, hoće li to biti ona ili nova prvakinja. Ja dolazim po ono što je moje.”

Njen poraz bio je izuzetno šokantan za cijelu MMA javnost, budući da je bila ogroman favorit prije samog eventa. Zbog toga je upitana ne smatra li da bi prvo bilo pametno odraditi jednu borbu prije ponovno napada na titulu, no i tu je bila izravna i sigurna u sebe.

“Ne treba mi borba kako bih bila spremna, nije da nisam bila spremna i za ovu borbu. Znam da sa strane izgleda drugačije, no poraz je normalna stvar. Ljudi ne razumiju, nisu oni bili ti koji su tog dana stajala u oktogoni i nisu oni bili ti koji su doživjela taj poraz na način na koji se on dogodio. Rose je bila šokirana, kao i ostatak svijeta. No, pobijedila me je na sjajan način, iako je taj pojas moje vlasništvo. Ja sam izgradila ovu diviziju, ja sam kraljica ove divizije i uvijek ću biti, a vi mi možete vjerovati ili ne.”

Joanni je to ujedno bio i prvi poraz u profesionalnoj MMA karijeri. Mnogima tako nešto bude prekretnica u jednom od dva smjera, onom boljem i onom lošijem. Vidjeti ćemo kako će se to kod nje odraziti na buduće nastupa i samu karijeru.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI