Joanna Jedrzejczyk najavila početak kampa za svoju iduću obranu naslova

UFCIZDVOJENA VIJEST 25.01.2017 18:44h Autor:

Joanna Jedrzejczyk i Mike Brown

UFC-ova prvakinja slamka kategorije, Joanna Jedrzejczyk, objavila je na Instagramu kako je stigla u Ameriku gdje započinje s kampom za svoju iduću borbu. No, nikakve informacije o potencijalnim protivnicama još ne postoje.

Joanna je objavila fotografiju s bivšem WEC prvakom Mikeom Brownom, koji je glavna i odgovorna osoba za ženski MMA u American Top Teamu, odnosno njihovoj originalnoj dvorani na Floridi. Tamo se Joanna pripremala već za borbu protiv Karoline Kowalkiewicz, koju je dobila u studenom prošle godine, a ispod fotografije je napisala:

“Drago mi je što sam ponovno u Americi gdje mogu trenirati s Mikeom Brownom. Trebali bi uskoro krenuti s kampom i nema sumnje kako ćemo ponovno odraditi sjajan posao.”

Iako je istu fotografiju podijelio i Brown, još uvijek nije sigurno da li je Joanna u Americi već sada, budući da se po ostatku interijera vidi da je fotografija nastala u “Fight Weeku” nekog UFC eventa. Ako ovih dana uistinu započinje s kampom, teško je pretpostaviti tko bi joj mogla biti protivnica. Kampovi inače traju šest do osam tjedana i završavaju s tjednom borbe, a očekivalo se kako će joj iduća protivnica biti pobjednica borbe Jessice Andrade i Angele Hill, no one će se sučeliti tek za deset dana. Planira li to UFC u borbu za titulu ubaciti Michelle Waterson, borkinju koju očito sve više promoviraju?

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI